Úřad Regionální rady Severovýchod nyní vede Lenka Vašátková, 1. zástupkyně ředitele

12.06.2015 21:29

Úřad Regionální rady Severovýchod bude od dnešního dne, tedy 9. června 2015 vést dosavadní 1. zástupkyně ředitele Lenka Vašátková. Ta nyní zastává mimo jiné také post vedoucí územního odboru v Hradci Králové. Nyní jí přibyly kompetence spojené s řízením Úřadu. Stalo se tak poté, co k pondělku 8. června na svůj post rezignoval dosavadní ředitel Zdeněk Vašák.

Úřad Regionální rady Severovýchod nyní vede Lenka Vašátková, 1. zástupkyně ředitele
Foto: topgrant.cz
Popisek: Ilustrační mapa regionálních operačních programů

„Svou rezignaci jsem již předložil hejtmanovi Lubomíru Francovi jako 1. místopředsedovi Regionální rady Severovýchod a ten ji přijal. K rezignaci jsem se rozhodl v souvislosti s jinou pracovní nabídkou. Mé kompetence nyní převzala má dosavadní zástupkyně Lenka Vašátková. Věřím, že se této práce chopí s chutí a i nadále zde bude skvělý tým profesionálů,“ uvedl Zdeněk Vašák.

Lenka Vašátková tak bude nyní vyřizovat veškeré záležitosti spojené s funkcí ředitele Úřadu, současně zůstává i vedoucí územního odboru programu. „Ačkoliv nadcházející období bude jak pro mě tak pro mé kolegy na Úřadu náročné, tak věřím, že se nám společně podaří vše zvládnout. Velkou výhodu spatřuji v tom, že Úřad byl dosavadním ředitelem veden podle mého názoru velmi dobře a já tak mohu pokračovat v nastoleném trendu. Zároveň jsem pevně přesvědčena, že se mohu plně spolehnout na vynikající práci všech mých kolegů, což nám pomůže splnit náročné budoucí úkoly,“ podotkla Lenka Vašátková.

O pozici ředitele a případném pověření vedení Úřadu budou na svém zasedání rozhodovat členové Výboru Regionální rady Severovýchod, který se sejde ke svému již 54. zasedání 19. června 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…