Úrad práce: Burza práce a přehlídka středních škol Vsetín 2017

05.11.2017 13:39

Téměř tři desítky středních a vyšších odborných škol a 16 zaměstnavatelů ze Vsetínska a okolí se představí na „Burze práce a přehlídce středních škol Vsetín 2017“. Akce, kterou pořádá zdejší kontaktní pracoviště ÚP ČR, proběhne ve dnech 7. – 8. 11. 2017 vprostorách Domu kultury ve Vsetíně mezi 9.00 – 17.00 hodinou. Záštitu převzal člen Rady Zlínského kraje pro oblast školství Petr Gazdík.

Úrad práce: Burza práce a přehlídka středních škol Vsetín 2017
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

Přehlídka je určena žákům základních škol, jejich rodičům, pedagogům i široké veřejnosti. Budoucím středoškolákům nabídne příležitost získat potřebné informace, které jim mohou pomoci při výběru té nejvhodnější školy a oboru. Ostatní návštěvníci získají mimo jiné přehled o tom, o jaké profese mají v dnešní době zaměstnavatelé v regionu zájem a jaké vzdělání a dovednosti od svých zaměstnanců požadují. Příchozí budou mít také možnost komunikovat s personalisty zúčastněných firem, předat jim svůj životopis a seznámit se s nabídkou volných pracovních míst.

Zástupci Úřadu práce ČR pomohou zájemcům s orientací ve vzdělávací nabídce škol, žákům pak s volbou nejvhodnější profese z hlediska uplatnění na pracovním trhu, a zprostředkují práci uchazečům a zájemcům o zaměstnání. Návštěvníci burzy se mohou těšit i na praktické ukázky práce studentů, výcviku psů či zajímavé video - prezentace výrobních firem a přítomných škol.

„Cílem přehlídky je umožnit mladým lidem, jejich rodičům, karierním poradcům a všem ostatním zájemcům získání užitečných a praktických informací. A to přímo od zaměstnavatelů a vzdělávacích institucí,“ říká ředitelka Krajské pobočky Úřadu práce ČR ve Zlíně Miriam Majdyšová.

Burza je realizována v rámci projektu Efektivní služby zaměstnanosti, který je spolufinancován z Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…