Úřad práce: Zaměstnavatelé z Třebíčska nabídnou zájemcům práci

26.05.2017 12:29

Na čtyři desítky vystavovatelů z Třebíčska a široká nabídka volných pracovních míst ve strojírenství, stavebnictví či energetice.

Úřad práce: Zaměstnavatelé z Třebíčska nabídnou zájemcům práci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

To vše bude připraveno pro návštěvníky veletrhu FORTEL 2017, který pořádá Krajská hospodářská komora Kraje Vysočina za finanční podpory Kraje Vysočina ve dnech 26. – 27. 5. 2017 v Borovině (areál továrny v Borovině, Třebíč). Jedním z partnerů akce je také Úřad práce ČR.

Veletrh firem a práce s názvem FORTEL 2017 patří mezi největší a nejrozsáhlejší akce, pokud jde o prezentaci firem, výrobků, služeb a pracovních příležitostí v Kraji Vysočina. Do Boroviny se sjedou zaměstnavatelé z celého regionu. Návštěvníci získají mimo jiné přehled o tom, co v dnešní době firmy v tomto kraji potřebují a o jaké profese mají především zájem. Navíc budou moci přímo na místě, bez zbytečného stresu, absolvovat přijímací pohovor.
 
„Pro tyto případy doporučujeme všem, kteří mají opravdu vážný zájem najít práci, aby si s sebou vzali občanský průkaz a také životopis, eventuálně další doklady o dosaženém vzdělání či předchozí praxi,“ upozorňuje ředitel Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Třebíči Ing. Lubomír Kundela. Poptávka bude zejména po technických profesích. Zaměstnavatelé budou hledat například pracovníky ve strojírenství a energetice – konstruktéry, technology a projektové pracovníky, svářeče a zámečníky, pracovníky pro obsluhu výrobních strojů či pro oblast stavebnictví (zednické a stavební práce).
 
Součástí akce bude i poradenství, které návštěvníkům poskytnou zástupci Úřadu práce ČR. Na veletrhu se budou prezentovat i střední školy z regionu. Na své si tak přijdou také žáci základních škol a jejich rodiče. Vstup pro návštěvníky je zdarma. Po oba dny bude zájemcům k dispozici kyvadlová autobusová doprava. Podrobnosti jsou uvedeny na https://www.fortel-trebic.cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…