Úřad práce nabídne na Veletrhu práce rady i pomoc

16.09.2017 15:17

Ve čtvrtek 21. 9. 2017 proběhne v Domě kultury v Mladé Boleslavi (Dukelská 1093) mezi 9.00 – 16.00 hodinou Veletrh práce. Více než dvacítka firem nabídne zájemcům volná místa v automobilovém průmyslu, ve strojírenství, v elektrotechnice, dopravě, ve výrobě, službách, finančnictví a v administrativě.

Úřad práce nabídne na Veletrhu práce rady i pomoc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Úřad práce

Na své si přijdou i ti, kteří chtějí vědět, jak nejlépe získat vysněnou práci, jaké služby nabízí Úřad práce ČR nebo třeba jak se připravit na přijímací pohovor. Záštitu nad akcí převzal primátor Mladé Boleslavi Raduan Nwelati.

Akci spolupořádají Kontaktní pracoviště ÚP ČR v Mladé Boleslavi a agentura MP AGENCY. Mezi účastníky budou také partneři projektu „Bezpečné město“ (Magistrát města Mladá Boleslav, Policie ČR, Městská policie, Hasiči, Probační mediační služba, Klaudiánova nemocnice).

Veletrh nabídne zájemcům ojedinělou příležitost, jak najít práci u prověřeného zaměstnavatele. Firmám zase možnost vybrat si spolehlivého zaměstnance. Mezi vystavujícími budou významné podniky z Mladoboleslavska a okolí, které lidem nabídnou kvalifikované pracovní pozice i místa pro pracovníky bez požadavku na speciální kvalifikaci. Hledat budou například designery, team leadery, obchodní zástupce, bankovní poradce, operátory logistiky, kontrolory kvality, mechaniky, montážní dělníky, operátory výroby, skladníky, řidiče, prodavače či odborné pracovníky ve zdravotnictví a v sociálních službách. Zajímavá místa jsou připravena také pro absolventy středních a vysokých škol, např. v trainee programech. Užitečné informace získají všichni, kteří jsou momentálně bez zaměstnání, chystají se změnit profesi nebo je prostě jen zajímá, co dělat v případě, že práci ztratí. Specialisté Úřadu práce ČR, kteří budou na místě, poradí návštěvníkům, jak správně napsat životopis a motivační dopis či jak efektivně hledat volná pracovní místa. „Zájemci se od nich také dozví, jak ÚP ČR podporuje zaměstnanost, jaká práva a zejména povinnosti mají naši klienti při hledání pracovního uplatnění nebo jaké mají možnosti, pokud se chtějí rekvalifikovat, změnit profesi nebo začít samostatnou výdělečnou činnost. V bohatém programu je připraven také příspěvek na téma finanční gramotnost,“ uzavírá ředitel Kontaktního pracoviště ÚP ČR v Mladé Boleslavi Pavel Krpálek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…