Úřad pro ochranu osobních údajů shrnul to nejdůležitější z nových pokynů ke kamerám

12.02.2020 13:30

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil na svých webových stránkách vlastní shrnutí zásadních částí aktuálních pokynů Evropského sboru pro ochranu osobních údajů (EDPB) provozovatelům kamerových systémů.

Úřad pro ochranu osobních údajů shrnul to nejdůležitější z nových pokynů ke kamerám
Foto: ČT
Popisek: ÚOOÚ

Pokyny 3/2019 ke zpracování osobních údajů prostřednictvím videozařízení, které EDPB schválil a zveřejnil minulý týden, jsou v tuto chvíli k dispozici pouze v anglickém originále a na oficiální český překlad zatím čekají.

Dokument, jehož shrnutí naleznete níže ZDE, se obrací především na provozovatele optických nebo audiovizuálních systémů určených k monitorování. Poslouží však i jednotlivcům, kteří nechtějí být jen neinformovaným objektem všudypřítomných kamer. Obecně má přispět k účinnému uplatňování zásad ochrany dat a respektování práv a svobod subjektů údajů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 121 017

10:04 ČEZ číslo týdne: 121 017

121 017 zákazníků po celé ČR má rychlý internet od ČEZ.