Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil přehled uzavřených kontrol za první pololetí

28.07.2017 12:55

Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) zveřejnil ve čtvrtek na svém webu přehled uzavřených kontrol za první pololetí letošního roku.

Úřad pro ochranu osobních údajů zveřejnil přehled uzavřených kontrol za první pololetí
Foto: ČT
Popisek: ÚOOÚ

Inspektoři Úřadu se v rámci výkonu svých pravomocí zaměřili na kontrolu zpracování osobních údajů ze strany podnikatelských subjektů (např. zpracování osobních údajů v bankovním sektoru či zprostředkovateli finančních služeb), ale také například ze strany policejních složek (Policie České republiky, Policejní prezidium, městská policie).

„Mezi kontrolovanými subjekty byla rovněž bytová družstva, fyzické osoby podnikající, zdravotní pojišťovny, církevní uskupení i obchodní společnosti a marketingové společnosti v souvislosti s nevyžádanými obchodními sděleními,“ uvedl mluvčí ÚOOÚ Tomáš Paták.

Kompletní přehled uzavřených kontrol za první pololetí 2017 rozdělený na standardní kontrolní činnost a kontroly spojené s nevyžádanými obchodními sděleními je k dispozici ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…