Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových zajistil občanům Bartošovic přístup ke zdravotnímu středisku

26.06.2017 15:14

Novojičínské pracoviště Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM) bezplatně převedlo obci Bartošovice pozemek v účetní hodnotě 700 Kč a celkové výměře 100 m2 v katastrálním území Bartošovice. Pozemek zajišťuje občanům a návštěvníkům obce přístup a příjezd k budově místního zdravotního střediska.

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových zajistil občanům Bartošovic přístup ke zdravotnímu středisku
Foto: ÚZSVM
Popisek: Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových

?Budova zdravotního střediska se nachází přímo v centru obce v blízkosti sportovního areálu, kostela, místního zámku, záchranné stanice pro ohrožené druhy zvířat a dalších komerčních zařízení v obci. V budově, kde sídlí zdravotní středisko, se rovněž nachází i místní knihovna a školní družina, tudíž význam převodu tohoto pozemku do majetku obce je značný a využití předmětného pozemku pro potřeby široké veřejnosti významné.

Na pozemku se nachází stavba místní komunikace v majetku obce, takže převodem obci došlo rovněž ke sjednocení vlastníka pozemku a stavby na něm vybudované, což obci zjednoduší údržbu a budoucí opravy této komunikace. Stát pozemek získal v roce 1945 konfiskací.
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…