Ústecká Masarykova nemocnice pořádá 12. Kardiologický den

21.10.2015 21:45

Kardiologická klinika Krajské zdravotní, a. s. – Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., pořádá pod záštitou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka 12. ročník tradiční konference Kardiologický den v rámci „10 let intervenční kardiologie v Ústeckém kraji“. Témata přednášek budou zaměřena na rozšíření znalostí v oblasti kardiologie.

Ústecká Masarykova nemocnice pořádá 12. Kardiologický den
Foto: Krajská zdravotní
Popisek: Nemocnice Ústí nad Labem, Krajská zdravotní.

Pracoviště bylo vybudováno před více než 10 lety a za tuto dobu se etablovalo jako celorepublikově respektované centrum poskytující komplexní kardiolo­gickou péči obyvatelům Ústeckého kraje. Zdejší klinika provedla již 10 000 perkutánních intervencí.

12. Kardiologický den bude avizován tiskovou konferencí, kde přednosta kliniky prof. MUDr. Pavel Červinka, Ph.D., FESC., FSCAI, seznámí přítomné s unikátními výkony, které budou v rámci konferenčního dne prováděny na katetrizačním sálu Masarykovy nemocnice a v přímém vysílání přenášeny do auditoria ústeckého hotelu Clarion, který se stane zázemím pro účastníky akce.

Kardiologická klinika Krajské zdravotní, a. s. - Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, o. z., patří mezi prestižní kardiovaskulární centra v České republice. Obyvatelům Ústeckého kraje poskytuje odpovídající diagnostickou a léčebnou péči podle nejnovějších poznatků současné medicíny na poli kardiologie. Pod vedením přednosty kliniky, profesora Pavla Červinky, vzniklo moderní kardiologické pracoviště, vybavené nejmodernější technikou. Velkým přínosem bylo zahájení nepřetržité činnosti katetrizační laboratoře a s tím spojené léčby zejména akutního infarktu myokardu, který je i v dnešní době hlavní příčinou úmrtí v ČR.

Konference proběhne 23. října 2015 od 08:50 hodin,

v Clarion Congress Hotelu Ústí nad Labem, Špitálské náměstí 3517, Ústí nad Labem.

Garanty konference jsou:

přednosta Kardiologické kliniky KZ, a. s. – MNUL,o. z.  prof. MUDr. Pavel Červinka, Ph.D., FESC., FSCAI

Květa Hlavatá, vrchní sestra Kardiologické kliniky KZ, a. s. - MNUL, o. z.

Program konference najdete na: http://www.bestservis.eu/upload/file/12_KDprg.pdf.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…