Už druhý den mistrovství prolomili fanoušci historický rekord ČT sport

05.05.2015 17:10

V pátek i v sobotu dosáhla Česká televize 45procentního podílu na trhu. Mistrovství světa v ledním hokeji už od druhého dne láme rekordy ve sledovanosti ČT sport.

Už druhý den mistrovství prolomili fanoušci historický rekord ČT sport
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká televize, ilustrační foto

Doposud nejsledovanějším utkáním šampionátu byl zápas mezi Českem a Lotyšskem. Už v tuto chvíli překonal ve sledovanosti všechny zápasy z minulého mistrovství světa v běloruském Minsku, v nejexponovanější chvíli si jej totiž nenechalo ujít bezmála 2,5 milionu diváků při podílu na publiku dosahujícím 65 % a dokonce 80 % u mladšího publika v rozmezí 15-24 let (ATO – Mediaresearch).

Během sobotního utkání padl dokonce historický rekord ve sledovanosti sportovního kanálu České televize v takzvaném prime-time (19 - 22 hodin), hlavním vysílacím čase. Ten doposud drželo hokejové utkání Česko-Slovensko z olympiády v Soči s podílem 30,8 %. Tentokrát se podíl na publiku vyšplhal až na 31,68 %.

Hokeji fandili i uživatelé internetu. Živě se dívalo na hokejové zápasy na internetu průměrně 40 000 diváků (Gemius – Mediaresearch). 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…