Už jen 30 registrací na Volkswagen Marathon Praha 11/5/2014

22.04.2014 16:07

Prázdninová škola Lipnice ve spolupráci s partnerem Prague International Marathon nabízí posledních 30 registrací na Volkswagen Marathon Prague, který proběhne 11. května 2014.

Už jen 30 registrací na Volkswagen Marathon Praha 11/5/2014
Foto: Volkswagen
Popisek: Volkswagen

Kromě účasti na běžecké události roku nabízíme možnost podpořit výjimečné zážitkové kurzy pro pěstouny a děti z dětských domovů, které budou financovány právě z částky za prodané registrace. Cena registrace od Prázdninové školy Lipnice je 2 100,- Kč, je zvýhodněna oproti původní ceně (2 200,-), veškeré prostředky budou použity na organizaci kurzů.

„Registrace na Volkswagen Marathon Praha jsou již z oficiálních zdrojů zcela vyprodány, a je to tedy jedna z mála příležitostí, jak si registraci opatřit. Navíc je to skvělá možnost jak podpořit své zdraví a zároveň budoucnost ohrožených dětí. Chceme zároveň pomoci dětem z dětských domovů a pěstounských rodin v integraci do běžných životních situací prostřednictvím našich kurzů,“ uvádí Kristýna Anna Skutková, fundraiserka Prázdninové školy Lipnice.

Získaná částka bude použita na uspořádání zážitkových integračních kurzů pro děti z dětských domovů a děti v pěstounské péči. Tyto kurzy mají významný vliv na přijetí a začlenění se do běžného života po opuštění ústavního zařízení. Mladí lidé z dětských domovů jsou tak lépe připraveni na situace, kdy je vyžadována samostatnost, osobní zodpovědnost a sociální jednání.

Kurzy pro děti z pěstounské péče se zaměřují na rozvoj sebedůvěry, práci s emocemi, efektivní komunikaci a podporu odvahy vstupovat do nezvyklých situací a rolí. V současné chvíli sbíráme prostředky na kurzy, které proběhnou v létě a na podzim roku 2014.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…