Užijte si provoněné Vánoce 2017 a rozmazlete své smysly s PartyLite!

14.09.2017 18:30

Žádné období v roce nemá takový půvab a podmanivou atmosféru jako právě čas Vánoc. PartyLite proto připravila jedinečný katalog Vánoce 2017 s celou řadou nádherných vůní a exkluzivních dekorací, které ještě více podpoří tajemné kouzlo vánočních svátků ve společnosti rodiny a přátel.

Užijte si provoněné Vánoce 2017 a rozmazlete své smysly s PartyLite!
Foto: PartyLite
Popisek: Vánoce s PartyLite

Ani vánoční katalog není ošizen o jedinečnou kolekci speciálních vůní Signature, které můžete jednoduše zkombinovat s každodenními vůněmi a vytvořit si tak vůni, která potěší vaše smysly. Z nových zimních vůní se můžete těšit na podmanivé Zimní ovoce, osvěžující Citrusový jalovec, jemné Balzámové dřevo, šťavnaté Lesní ovoce s vanilkou, jedinečný Modrý smrk s lehkým dotekem šalvěje a eukalyptu či jemně Zasněženou mátu.

Zimní ovocné vůně

Zasněžené zimní ovocné sady však v sobě skrývají mnohem víc. Mezi novými Signature vůněmi proto nechybí výrazná a zároveň svěží vůně Moruše, intenzivní Půlnoční orchidej, omamný Bílý jantar, aromatické Ostružiny s cedrovým listím, ohnivé Skořicové dřevo nebo jemná Stříbrná bříza s hutny´mi tóny whisky, která zaručeně zaujme i pánské osazenstvo.

Vánoční dekorace na míru

Společnost PartyLite připravila pro všechny, kteří milují přípravu vánočních dekorací, zábavnou kolekci Mix & Match, která skrývá osm nádherných podstavců a krytů na skleněné soudečky. Záleží tak pouze na vašem vkusu, který podstavec, kryt a soudeček zkombinujete.

Tradiční vánoční barvy a motivy

A protože Vánoce bez perníkového cukroví a třpytících se ozdob by nebyly dokonalé, v nabídce samozřejmě nechybí ani dekorace inspirované tradičními vánočními barvami s moderním nádechem, který dokonale zapadne i do minimalisticky zařízených interiérů. Těšit se můžete například na lampiony, svícny na čajové svíčky i votivky, lesní chaloupku a mnoho dalších krásných vánočních doplňků laděných do vánoční červené a zelené.

Mrazivě třpytivá kolekce

Elegantní, podmanivá, stylová a půvabná… přesně taková je nová sváteční kolekce PartyLite odrážející sněhem pokrytý les za soumraku. Ať už sáhnete po tančící vločce, svícnech z tříbarevného lesa, sváteční girlandě, aromalampě ve tvaru sněhové vločky či po válcových svíčkách, třpytivé metalické doplňky v mžiku rozsvítí celý váš interiér a dodají mu nenapodobitelné kouzlo ledového království.

Jednoduchost přírody

Máte rádi originální materiály? Potrpíte si na výstřední motivy, které hýří barvami přírody? Přesně taková je i další kolekce PartyLite, která je inspirována lesními květinami a divokou zvěří. Výsledkem jsou tak jedinečné doplňky plné jemných, avšak atraktivních kombinací tlumeny´ch barev a metalického vzhledu, které dozdobené malými větvičkami a zahradním kvítím vytvoří dokonalou atmosféru harmonického domova.

Tajemství sofistikované přírody

Třpytivý metalický vzhled je trendem, který se letošní podzim a zimu promítá v řadě oblastí, a proto nemůže chybět ani v jedinečné kolekci Sofistikovaná příroda. Svícny na čajové svíčky se stříbřitými odrazy, dvojité svícny na skleněné soudečky zdobené třpytivým listím či aroma lampa Měděná září jsou stvořené, aby dodaly šmrnc i starožitnému nábytku.

PartyLite Trading S.A.

PartyLite je světovým lídrem v oblasti přímého prodeje svíček, svícnů, vůní bez plamene a aromalamp, jakož i dekorativních a svátečních doplňků pro dům i zahradu. Zastoupený ve 23 zemích prostřednictvím nezávislých Poradců PartyLite. Dle novin Direct Selling News je společnost PartyLite na 31.místě v žebříčku 100 nejvíce ziskových společností přímého prodeje na světě. Kromě jeho přítomnosti v USA, Kanadě a Mexiku, můžeme exkluzivní výrobky PartyLite nalézt také v 18 Evropských zemí. S vášní pro podnikání a silnou vírou pro inovace, nabízí tato světová jednička každý den nové příležitosti pro jednotlivce, kteří je vyhledávají. PartyLite je členem asociace DAS (Direct Selling Association). A zároveň Evropská asociace přímého prodeje Seldia vybrala PartyLite jako Nejlepší Evropskou společnost přímého prodeje v roce 2014. 

Více informací naleznete na našich webových stránkách www.partylite.cz

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

22:17 Ombudsman: V domovech pro lidi s duševním onemocněním nebo závislostí převládají potřeby zařízení nad potřebami klientů

Návštěvy pracovníků Kanceláře ombudsmana v domovech se zvláštním režimem ukázaly, že život tamních o…