Užijte si vánoční pohodu s novou Clubcard Kino videotékou

28.12.2014 12:27

Od začátku prosince mají všichni registrovaní uživatelé věrnostní karty Clubcard jedinečnou příležitost využívat novou videotéku Clubcard Kino.

Užijte si vánoční pohodu s novou Clubcard Kino videotékou
Foto: Tesco
Popisek: Tesco

Sledování více než tisícovky filmů z české i světové kinematografie mohou jednoduše z pohodlí domova.

Využít lze měsíční předplatné s 200 vybranými filmy za 99 Kč, které umožňuje neomezené sledování, nebo půjčení vybraného filmu na čtyřicet osm hodin za cenu od 49 Kč. Filmové fanoušky čekají také exkluzivní novinky, aktuálně například nová česká pohádka Tři bratři. Nová videotéka Clubcard Kino je dostupná pro smart TV značek Samsung, Philips a Sharp, zařízení s operačním systémem Android, Windows 8, všechny PC a do konce měsíce také pro smart TV značky LG a systém iOS. Vstup do Clubcard Kina naleznou zájemci na www.clubcard.cz/clubcardkino.

Pohádka Tři bratři exkluzivně už od 15. prosince

S blížícími se vánočními svátky, při kterých nesmějí chybět nejen oblíbené filmové pohádky, představila společnost Tesco ve spolupráci se společností Banaxi svou první internetovou videotéku, ve které je k dispozici velké množství českých i zahraničních dabovaných filmů různých žánrů. A nechybí ani nestárnoucí české komedie. Sestavení vlastního a na míru šitého televizního vánočního programu tak nebylo nikdy snadnější, svůj oblíbený film si mohou uživatelé jednoduše pustit kdykoliv budou chtít.  „Naše nová služba Clubcard Kino je určená všem filmovým fanouškům, kteří chtějí sledovat vybrané tituly z pohodlí svého domova, navíc za dostupnou cenu a bez reklam,“ komentuje spuštění videotéky Petr Szabo, marketingový manažer věrnostního programu Clubcard.

Aktuálně je v nabídce videotéky již 1200 filmů a obsah se stále rozšiřuje. Nechybí ani oblíbené vánoční komedie a pohádky. „Od patnáctého prosince zde bude například exkluzivně dostupná nová pohádka Tři bratři, která byla letos uvedena do kin. Je to takový náš malý vánoční dárek pro naše diváky a pro věrné držitele karty Clubcard,“, dodává Peter Szabo.

Platbu za měsíční předplatné i čtyřiceti osmihodinovou zápůjčku filmu je umožněno provádět online. Vše je jednoduché a rychlé, navíc na začátku příštího roku je v plánu spustit také platbu přes sms zprávy. Diváci mají rovněž možnost využívat systém dobíjení kreditu, který se jim bude odečítat po zhlédnutí daného filmu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…