V České exportní bance jednal kurdský ministr. O mléce, hovězím mase, farmách...

18.02.2015 12:41

Tento týden navštívil Českou exportní banku Abdulsattar Majeed Qader, kurdský ministr zemědělství a vodního hospodářství.

V České exportní bance jednal kurdský ministr. O mléce, hovězím mase, farmách...
Foto: Česká exportní banka
Popisek: Jednání českých bankéřů s kurdským ministrem.

S hostem a jeho doprovodem z iráckého Kurdistánu se v sídle banky sešel Ing. Miroslav Tym, místopředseda představenstva.

Na programu jednání byly především možnosti výstavby a dodávky technologií do zemědělských farem, zaměřených na produkci drůbeže nebo hovězího masa a mléka.

Další body jednání se týkaly dodávek zemědělských strojů, výstavby přehrad a čistíren odpadních vod. Ing. Miroslav Tym informoval hosty o možnostech ČEB a stručně představil produkty banky. Kurdská strana totiž projevila vážný zájem o financování svých plánovaných projektů. 

Česká exportní banka, a.s. (ČEB) je specializovaná bankovní instituce pro státní podporu vývozu přímo a nepřímo vlastněná státem. Vznikla v roce 1995 a tvoří nedílnou součást systému státní proexportní politiky. Jejím posláním je podporovat český vývoz a povědomí o České republice ve světě, což vede k podpoře celkové konkurenceschopnosti České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…