V Českém rozhlase Brno pokřtí kuchařskou knihu

07.12.2013 16:40

Letos v říjnu vydal Český rozhlas Brno v brněnském nakladatelství Doplněk kuchařskou knihu s názvem Vaříme s Apetýtem (podruhé). Společně s našimi posluchači ji pokřtíme v sobotu 7. prosince v budově brněnského rozhlasu na Beethovenově ulici.

V Českém rozhlase Brno pokřtí kuchařskou knihu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Kniha s recepty volně navazuje na vydání kuchařky se stejným názvem před jedenácti lety. Opět jsou jejím obsahem posluchačské recepty sesbírané od posluchaček (ojediněle i posluchačů) z celé Moravy, které zazněly v oblíbeném dopoledním pořadu Apetýt.

S posluchači se sejdeme v nahrávacím studiu v přízemí v 10 hodin a redaktorky-moderátorky pořadu Apetýt – současné i bývalé, pokřtí novou knihu receptů. Jmenovitě tedy Marcela Antošová, Zdena Dufková, Věra Hotařová, Blanka Kovandová a Marcela Vandrová. Pozváni jsou též hosté, kteří mají k tématu gastronomie a ke knížce samotné, co říct. Na křtu nesmí chybět brněnský výtvarník Rostislav Pospíšil, autor vtipných ilustrací kuchařky. Pozvali jsme též šéfkuchaře restaurací brněnského hotelu International – Miroslava Husáka a Rudolfa Pospíšila, kteří pro návštěvníky připraví malé občerstvení a zasvětí přítomné do vysoké gastronomie. O hudební doprovod se postarají dva členové Statického promenádního orchestru Šprušle Václav Kovářík a František Kantor, kteří zahrají a zazpívají lahodné písničky s pochoutkovými texty a výživnou hudbou z CD Písničky z hrnce. Ani posluchači u rozhlasových přijímačů nebudou ochuzeni o atmosféru při křtu. Věra Hotařová a Marcela Vandrová s hosty křtu kuchařky jim ji přiblíží ve vysílání dopoledního Apetýtu.
Kuchařku Vaříme s Apetýtem (podruhé) si mohou posluchači během zábavného dopoledne zakoupit za baťovských 199 korun a získat do ní i autogramy moderátorek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…