V Klaudiánově nemocnice již dnes rozdali dárky pro první miminka roku 2016

02.01.2016 17:48

Malý Josífek, který je prvním miminkem narozeným v roce 2016 v Klaudiánově nemocnici, a jeho maminka dnes dostali od ředitele nemocnice Luďka Kramáře tradiční dárek. V prodejně zdravotnických prostředků při nemocnici si v průběhu ledna mohou proti dárkovému poukazu vyzvednout potřeby pro miminka a maminky v hodnotě 5.000 korun. S gratulací, dárkem a přáním všeho dobrého za Josífkem přišel i náměstek hejtmana Středočeského kraje Karel Horčička a ředitelka Zdravotní pojišťovny Škoda Darina Ulmanová.

V Klaudiánově nemocnice již dnes rozdali dárky pro první miminka roku 2016
Foto: mb-net.cz
Popisek: Klaudiánova nemocnice v Mladé Boleslavi

S prázdnou neodejdou ani druhá dvě miminka, která přišla na svět v Mladé Boleslavi. Jejich maminky od nemocnice dostaly poukázku do prodejny zdravotnických potřeb v hodnotě 2000 korun. Vyměnit ji zde budou moci například za krémy či jiné, pro miminka potřebné, zboží.

Jako první se letos v Klaudiánově nemocnici narodil 1.1. v 7:32 chlapeček Josef s mírami 50 cm a 3900 gramů. Maminka si ho poveze domů do Kosmonos. Jako druhý se před třetí hodinou odpoledne narodil mamince z Milovic malý Jaroslav (49 cm, 3290 g). A první holčička, která je zároveň třetím letošním miminkem, se narodila až 2.1. v 1:42. Jmenuje se Tereza, měří 45 cm, váží 2470g a s maminkou pojede domů do Jablonce nad Nisou.

mimi2016

Josífek s maminkou

Jaroslav2016

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…