V Kroměřížské nemocnici vítali Amálku i Marušku

06.01.2015 17:32

Hned dvojí vítání novorozených občánků se odehrálo v uplynulých dnech v Kroměřížské nemocnici.

V Kroměřížské nemocnici vítali Amálku i Marušku
Foto: Kroměřížská nemocnice
Popisek: Kroměřížská nemocnice.

V pátek 2. ledna přivítal náměstek hejtmana Zlínského kraje Lubomír Nečas spolu s náměstkem Kroměřížské nemocnice pro LPP Jiřím Javorou a hlavní sestrou nemocnice Marií Christovovou malou Amalii Frodlovou, která se stala prvním miminkem narozeným v Kroměřížské nemocnici v roce 2015, v pondělí 5. ledna pak starosta Kroměříže Jaroslav Němec a předseda představenstva Kroměřížské nemocnice Lenka Mergenthalová přivítali první občanku města Sáru Mičákovou, která se v kroměřížské porodnici narodila 2. ledna.

Amalie Frodlová, která přišla na svět 1. ledna 2 minuty před třetí hodinou ranní, je druhou dcerou Andrey a Pavla Frodlových, kteří žijí v Žopech u Holešova. Při narození vážila 3480 g a měřila 49 centimetrů. Sára Mičáková se narodila 2. ledna v 5:49 hodin, její porodní váha byla 3660 g a měřila 51 centimetrů.

Oběma holčičkám, stejně jako dalším narozeným miminkům, přeje Kroměřížská nemocnice mnoho štěstí, zdraví a lásky a jejich rodičům mnoho šťastných společných chvil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…