V Nové Karolině startuje originální projekt Forum Live

18.02.2014 8:50

V ostravském nákupním a zábavním centru Forum Nová Karolina Valentýnem o víkendu odstartoval originální projekt Forum Live. Cílem projektu Forum Live je vytvoření stálého a trvalého konceptu kvalitní zábavy od pátku do neděle v centru města Ostravy. Obchodní a zábavní centrum Forum Nová Karolina tímto rozšiřuje své dosavadní aktivity v oblasti kultury a zábavy.

V Nové Karolině startuje originální projekt Forum Live
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

„Nový projekt Forum Live zastřešuje všechny naše aktivity do formátu, který nabízí Ostravanům více zábavy, kultury a sportovního vyžití v centru města. Jsme partnerem mnoha sportovních a kulturních projektů města Ostravy a sami úspěšně mnoho charitativních a kulturních akcí realizujeme. Aktivně se zapojujeme do dění města, jehož jsme již skoro dva roky nedílnou součástí. Již samotná poloha přímo v centru města nás zavazuje k tomu být všem obyvatelům dobrým sousedem,“ uvádí marketingový manažer nákupního a zábavního centra Forum Nová Karolina Ostrava Tomáš Lučan.

Cílem nového projektu Forum Live je vytvoření stálého konceptu kvalitní zábavy v centru Ostravy. „V rámci projektu budou každý měsíc realizovány dvě víkendové akce na konkrétní téma. První akcí projektu byl v našem nákupním a zábavním centru valentýnský víkend určený nejen všem zamilovaným. O dalších víkendech to bude černobílý, antistresový nebo retro víkend. Forum Live zahájí páteční zavírání, které nabídne návštěvníkům pohodové ukončení pracovního týdne. Bude pozvánkou k posezení s kolegy z práce a přáteli. Sobotní party poskytne bohatou zábavu, která se v létě rozšíří také na naše venkovní terasy. Nově naše nedělní studio Karolínka nabídne divadelní představení a animační programy pro děti. V rámci nového projektu Forum Live jsme rozšířili stávající spolupráci a podporu občanského sdružení Klauni z Balónkova, které díky svým divadelním představením a uměleckým vystoupením podporují psychickou pohodu hospitalizovaných dětí v nemocnicích, dětských domovech a léčebnách. Při realizaci tematických víkendů dáme prostor mnoha umělcům a souborům z našeho regionu, které tímto chceme oslovit s možnou nabídkou spolupráce s námi. Věříme, že vybraná témata a připravený program během celého roku pobaví všechny návštěvníky našeho nákupního a zábavního centra. Všechny k návštěvě srdečně zveme!“ říká Tomáš Lučan s tím, že aktuální program jednotlivých akcí se zájemci dozvědí včas na webových stránkách www.forumnovakarolina.cz nebo na facebooku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…