V Plzni začíná Léto v Prazdroji 2014 - série živých prázdninových koncertů

03.07.2014 21:00

Již 11. ročník Léta v Prazdroji se uskuteční od druhého červencového týdne až do konce srpna v areálu pivovaru Plzeňský Prazdroj. Tradiční série bezplatných čtvrtečních koncertů letos nabídne výběr oblíbených kapel české hudební scény. Navíc se vždy v začátku večera utkají dvě začínající hudební skupiny, které budou v soutěži Prazdroj talentů bojovat o možnost vystoupení na říjnovém Pilsner Festu.

V Plzni začíná Léto v Prazdroji 2014 - série živých prázdninových koncertů
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Koncerty Léta v Prazdroji vloni přilákaly téměř 26 tisíc lidí a i letos čeká v průběhu prázdnin za branami pivovaru výběr té nejlepší muziky. O zaručenou zábavu se během čtvrtečních koncertů postarají známé stálice české hudební scény, jako například Semtex, Turbo, Hudba Praha, Prague Conspiracy či závěrečný koncert skupiny Pestalozzi. Letošní série koncertů bude probíhat každý čtvrtek od 10. července do 28. srpna vždy od 19 hodin na nádvoří plzeňského pivovaru, jako tradičně zdarma a za každého počasí. Více informací na www.prazdrojvisit.cz a na Facebooku.

Hudební program hlavních kapel Léta v Prazdroji 2014

10. července    Hudba Praha

17. července    Kníry

24. července    Prague Conspiracy

31. července    Turbo

7. srpna            Bára Zemanová & Band

14. srpna         Semtex

21. srpna         Extraband Revival

28. srpna        Pestalozzi

Prazdroj talentů

Ani letos nepřijdou příznivci soutěže Prazdroj talentů o oblíbené soutěžní duely v rámci letních koncertů. „Posluchače čeká opět vzrušující klání nových talentů a především zážitek spojený s veřejným hlasováním, které následně rozhodne, kdo z hudebních rivalů postoupí do finálového souboje. Opět tak mohou sami fanoušci vybrat vítězný talent z řad méně známých hudebních skupin, který se pak postaví přímo na pódium Pilsner Festu,“ láká na hudební událost Pavel Anděl, dramaturg Pilsner Festu.

Šestnáct nejlepších začínajících skupin, které v těchto dnech vybírá odborná porota, bude představeno do pondělí 7. července. Během Léta v Prazdroji se pak vždy jako předskokani dvě vybrané kapely představí v souboji talentů a budou bojovat o hlasy posluchačů. Vítězové osmi duelů se utkají začátkem září ve veřejném hlasování, které proběhne na webových stránkách Pilsner Festu. Absolutní vítěz získá prestižní angažmá v hlavním hudebním programu letošního Pilsner Festu, který se uskuteční v sobotu 4. října.

Hudební program Léta v Prazdroji během přestávek zpestří soutěž v držení tupláků v předpažení na čas a pokus o překonání dosavadního rekordu 11 minut a 27 sekund. Na návštěvníky čeká také soutěž „Odnes si piva, kolik uneseš“. Účastník, který udrží nejvíce plechovek s pivem, si stejný počet piv odnese jako výhru. Čtvrteční večery v Plzni se přes prázdniny neobejdou bez bohaté zábavy, vynikajícího piva a grilovaných specialit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…