V Show Jana Krause se objeví herečka Kronerová, herec Kassai a modelka Bayarkhuu

01.12.2014 12:14

Herečka Zuzana Kronerová, herec Csongor Kassai a modelka Mungunzul Bayarkhuu se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 3. prosince ve 21.35 na Primě.

V Show Jana Krause se objeví herečka Kronerová, herec Kassai a modelka Bayarkhuu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Televize Prima

Zuzana Kronerová – slovenská herečka, která pochází ze slavného hereckého rodu Kronerů. Z filmů ji znají i čeští diváci – posledním byl například snímek Andělé všedního dne.

Csongor Kassai – slovenský herec maďarského původu je nepřehlédnutelný nejen díky svým výrazným rysům, ale i díky širokému profesnímu záběru. Jedenačtyřicetiletý Csongor je už řadu let hereckou hvězdou, které jsou vlastní nejen komediální, ale i dramatické role. Z televize, filmu a divadla ho znají diváci nejen na Slovensku, ale i v Čechách. Kromě herectví patří do jeho života další vášeň – biliard. „Chtěl bych se v něm stále zlepšovat. Dva roky hraji turnaje a dvakrát jsem se dostal do finále. Rád bych výhledově soutěžil aspoň v druhé lize,” prozrazuje.

Mungunzul Bayarkhuu – úspěšná modelka mongolského původu, která žije v Praze od roku 1999. Češi ji znají z plakátů, několika kalendářů či televizních reklam. Vypracovala se do pozice úspěšné modelky, ale pracuje také jako učitelka. Cizince učí češtinu, Čechy zase angličtinu a mongolštinu. Nedávno se zúčastnila soutěže „Česko hledá mongolský talent“. Na svůj splněný sen ale Mungunzul  zatím čeká. „Chtěla bych se stát herečkou a zahrát si v českém filmu,“ přeje si. Jejím dalším snem je focení v Miláně. Plánuje také, že získá licenci, aby se mohla stát soudní překladatelkou, a chtěla by se vrátit na vysokou školu. Tu ukončila, když se její rodiče vrátili do Mongolska a ona tu zůstala se svým mladším bratrem, o kterého se musela postarat. Má ráda českou kuchyni. I když je prý nezdravá, tak jí chutná. V češtině prý nejvíce zápasí s předponami, a pak vznikají legrační nedorozumění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

16:08 Finanční správa posílá údaje k zaplacení daně z nemovitých věcí

Finanční správa začala poplatníky vyrozumívat o nové výši daně z nemovitých věcí. Zhruba milion drži…