V Ústeckém kraji se před úřadem pokřtí flotila moderních ekoautobusů

21.07.2015 14:29

Na parkovišti před budovou krajského úřadu v Ústí nad Labem se tento čtvrtek uskuteční oficiální uvedení do provozu nové flotily moderních ekologických autobusů společnosti BusLine a.s., které budou zajišťovat Dopravu Ústeckého kraje. Křest jednoho z celkem 16 autobusů proběhne zhruba před 11. hodinou.

V Ústeckém kraji se před úřadem pokřtí flotila moderních ekoautobusů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Autobusové nádraží, ilustrační foto

Patrony akce jsou pan Jaroslav Komínek, člen Rady Ústeckého kraje pro oblast dopravy a silničního hospodářství a známý český herec Ivan Vyskočil, který Vás akcí provede i v roli moderátora a který je držitelem řidičského průkazu na autobus i profesního oprávnění a spolu s panem radním usedl za volant autobusu, když v březnu vozili cestující na Chomutovsku.

Za společnost BusLine a.s. bude přítomen pan Jakub Vyskočil, statutární ředitel a dále pan Milan Toms, provozní ředitel. Zúčastní se také pan Karel Brýdl, obchodní zástupce pro ČR společnosti SOR Libchavy, spol. s.r.o. Součástí akce bude i krátká okružní jízda novým autobusem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ číslo týdne: 12

11:44 ČEZ číslo týdne: 12

12 členů má jaderná aliance zemí EU.