V hotelu Fusion se křtila již pátá knížka Jitky Ludvíkové

07.12.2016 15:30

Herečka Jitka Asterová, fitness trenérka Hanka Kynychová a zpěváci Josef Laufer a Milan Drobný se objevili ve Fusion hotelu jako kmotři již páté knížky Jitky Ludvíkové s názvem Devět let natvrdo.

V hotelu Fusion se křtila již pátá knížka Jitky Ludvíkové
Foto: Agentura Martin Production
Popisek: Kmotři křtí knihu Jitky Ludvíkové Devět let natvrdo

Spisovatelka břitkým humorem vtipně nepopisuje nic z vězení, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale glosuje vztahy mezi muži a ženami, vztahy v rodině, patálie s dětmi. A právě z herečky Jitky Asterové jako jednoho z kmotrů měla spisovatelka velikou radost, protože ji považuje za sexuální guru a odbornici na partnerské vztahy. „Za sexuální guru se už dávno nepovažuji, protože moje práce na toto téma je už minulostí. Knížku si ale určitě ráda přečtu.. Děti jsem vychovávala sama, tak vím, co je to vozit děti denně do školy a starat se. Kolikrát jsem si tu samotu i obrečela,“ vyprávěla Jitka Asterová a se smíchem pokračovala: „mělo to jednu velikánskou výhodu. Výchovu mých dětí mi neměl kdo kazit!“

Josef Laufer prozradil, že děti vychoval snad dobře a k tomu samému se přihlásil i Milan Drobný. Milan Drobný navíc prozradil, že mu zanedlouho vyjde CD se světově známými operními áriemi, které nazpíval. Hanka Kynychová si výchovou dětí prošla také, takže byla ve správnou dobu na správném místě a knihu též pokřtila.

Jako překvapení pro spisovatelku byl připraven dárek v podobě kulturistické show v podobě mistra ČR a vícemistra Evropy a světa v naturální lulturistice Marka Kňourka.

Křest knihy odmoderoval zpěvák, herec a producent Martin France a od spisovatelky Ludvíkové dostal informaci, že pokud půjde vše hladce, v příštím roce by měla vyjít její další, v pořadí již šestá kniha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…