V minulém roce vzbudila rozruch Kniha Výhod

17.10.2016 14:45

Kniha výhod je první českou variantou úspěšného konceptu „coupon books“, který je ve světě velmi populární již od roku 1962. Je totiž unikátní svým rozsahem i obsahem, protože nabízí 862 kupónů s různými výhodami, které můžete využít nejen v Praze, ale i v blízkém okolí. Slevové vouchery poskytují vstupy zdarma, snídaně, obědy a večeře, můžete se vydat do divadel, na sport, do kadeřnictví, parfumérie a užít si spoustu dalších výhod, u kterých je cenové zvýhodnění až 80 %.

V minulém roce vzbudila rozruch Kniha Výhod
Foto: Kniha výhod
Popisek: Kniha výhod

První české vydání Knihy výhod bylo začátkem roku 2016 a prodalo se již 21 000 výtisků. Kniha má na svých 681 stránkách celkem 862 slevových kupónů, které jsou rozděleny do tří kategorií. První je jídlo, pití, kluby; druhá kategorie obsahuje slevy v oblasti sportu, kultury a volného času a poslední je kategorie služeb a obchodů. Mezi nejzajímavější slevové vouchery určitě patří 30% sleva do Nike Prague, 20% do FAnn parfumerie, 30% do restaurací Kolkovna či 25% do La Casa Argentina.

„K nápadu vydat Knihu výhod nás vedla naše zkušenost ze zahraničí, kde je tento způsob slev již zaveden a velmi oblíben. Při práci na Knize výhod jsme inspiraci čerpali z nejúspěšnějších zahraničních verzí,“ říká jednatel společnosti P&Q services, s. r. o., David Nábělek.

Knihu výhod plánují autoři vydat i v příštím roce a pro své zákazníky připravili nové a velmi zajímavé slevy a jiné výhody. „Nyní jsme ve finální části příprav k nové knize na rok 2017, která bude mnohem zajímavější než její pilotní verze. Majitelé knihy budou opravdu nadšeni. Novinkou bude i mobilní aplikace, která bude kompatibilní s Androidem i iOS,“ prozradil David Nábělek.

Foto: Autoři knihy Martin Janata a David Nábělek

Připravovaná Kniha výhod 2017 bude opět plná velmi výhodných slevových kupónů a dalších zajímavostí. V kategoriích jídlo, pití, kluby, sport, zábava, relax, kultura, zdravý životní styl, bio, obchody, služby či cestovky si vybere opravdu každý.

Kniha se na trhu objeví koncem roku 2016 a bude tak jistě žádaným vánočním dárkem. Jak bude vypadat její mobilní aplikace a jak se bude využívat? Stačí si koupit krabičku s číselným kódem, zadat ho do mobilní aplikace a poté jednoduše procházet slevami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…