VLS uspěly v prestižní soutěži Českých 100 Nejlepších

01.12.2015 10:34

Společnost se tak zařadila během slavnostního večera moderovaného Jolanou Voldánovou a DanielemTakáčem mezi nejlepší tuzemské firmy.

VLS uspěly v prestižní soutěži Českých 100 Nejlepších
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Soutěž, ve které se na předních příčkách objevují každoročně nejvýznamnější české podnikatelské subjekty, má za cíl zviditelnit a ocenit české firmy v co nejširším záběru ekonomických aktivit. Jediným měřítkem je četnost nominací, návrhy přitom musí splňovat tři omezení: firma je zaregistrovaná v tuzemsku a v Česku také platí daně, má nejméně 20 zaměstnanců a její obrat za posledních 12 měsíců činil nejméně 30 milionů korun.

V rámci soutěže jsou společnosti hodnoceny také v „oborových kategoriích“. A právě zde uspěly ve velké konkurenci českých zemědělských a potravinářských společností Vojenské lesy a statky.

„Je to ocenění naší práce a dosažených výsledků v roce, který byl pro nás v mnoha ohledech výjimečný. Získali jsme v něm nejlepší možný rating od nadnárodní agentury Moody´s, ohlásili nejlepší hospodářský výsledek v historii podniku, zvládli celou řadu výzev. Za to bych chtěl poděkovat všem kolegům, kteří se na těchto úspěších podíleli,“ řekl ředitel VLS Josef Vojáček.

Galavečera se mimo jiné zúčastnili místopředseda Senátu Zdeněk Škromach, ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek a také ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

7:02 ČOI: Hračka na baterie „Pistole LN 320/305“, která představuje vážné riziko

Česká obchodní inspekce zjistila, že na tuzemském trhu je v nabídce výrobek, který představuje vážné…