VMware vForum 2014: Rozšiřte své možnosti díky největší cloudové konferenci v České republice

08.04.2014 11:40

VMware vForum 2014 se uskuteční 6. května v Praze v Clarion Congress Hotelu. Konferenci pořádá společnost VMware, světový lídr v oblasti virtualizace a cloudové infrastruktury, a zúčastní se jí přibližně 600 profesionálů z oblasti technologií a podnikání.

VMware vForum 2014: Rozšiřte své možnosti díky největší cloudové konferenci v České republice
Foto: VMware
Popisek: Společnost VMware, Inc.

VMware vForum 2014 nabídne technologické inovace a nejlepší příklady z praxe. Letošní téma zní „Rozšiřte své možnosti“ – přináší IT profesionálům a organizacím tipy, jak uspět v éře mobilních řešení a cloudu. Miliardy uživatelů mají přístup k milionům nových aplikací a služeb a očekávání firem kladená na IT pracovníky exponenciálně rostou. Na konferenci vForum se návštěvníci dozvědí, jak transformovat své podnikání prostřednictvím softwarově definovaného datového centra, rozšířit virtualizaci napříč celým IT prostředím, a zvýšit tak své obchodní cíle.

Pestrý program konference zahrnuje prezentace, ukázky produktů a jedinečné semináře. VMware vForum nabízí ideální příležitost k získání informací, navázání obchodních kontaktů a setkání s předními odborníky v oboru. Konferenci zahájí Brian Gammage, hlavní technolog VMware, s přednáškou na téma „Softwarově definovaný podnik: jak prospívat v éře mobilních řešení a cloudu”.

VMware vForum, globální událost pro zákazníky VMware, se v České republice koná již popáté. Detailní informace, program a registrační formulář naleznete na https://www.vmwareforumemea.com/vmware/emea/2014/prague. Účast na konferenci je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…