VŠFS podepisuje třístrannou smlouvu mezi univerzitami z ČR, Číny a USA

09.09.2014 16:30

Vysoká škola finanční a správní se stává součástí ojedinělého projektu třístranné univerzitní spolupráce mezi Českou republikou, Čínou a USA, díky níž budou čínští studenti zapojeni do česko-amerického vzdělávacího programu.

VŠFS podepisuje třístrannou smlouvu mezi univerzitami z ČR, Číny a USA
Foto: VŠFS
Popisek: Vysoká škola finanční a správní

V pátek 12. září 2014 v 11,00 hod. bude v Primátorském sále Paláce Žofín v Praze podepsána zcela unikátní smlouva mezi naší univerzitou, Changchun University of Finance and Economics (provincie Jilin, Čína) a The City University of Seattle (Seattle, USA). Jste srdečně zváni.

Studijní program byl pečlivě připravován a konzultován odborníky ze všech tří zemí posledního půl roku a jeho příprava bude dovršena podpisem třístranné smlouvy za účasti špiček všech univerzit.

Příjezd první skupiny studentů do Prahy očekáváme v září příštího roku.

Všechny tři strany nadále intenzivně spolupracují na detailech studijních plánů, podpoře studentů, překonání jazykových a kulturních odlišností tak, aby program úspěšně naplnil představy čínských studentů a prohloubil spolupráci mezi našimi zeměmi.

Na akci volně navazuje zasedání výkonného výrobu Mezinárodní asociace prezidentů a rektorů (IAUP), které začíná právě v pátek 12. 9. v 18,00 hod. zahajovací recepcí v prostorách Grand Hotelu Majestic, Praha 1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…