Václav Marek a jeho Modrá hvězda v ČRo České Budějovice

21.10.2013 21:27

Starý dobrý jazz a swing převážně českých autorů z 30. a 40. let minulého století ožije ve čtvrtek 24. října od 19 hodin ve Studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Postará se o to akordeonista a kapelník Václav Marek se svým malým orchestrem Blue Star neboli Modrá hvězda, jehož součástí je taktéž dívčí vokální trio.

Václav Marek a jeho Modrá hvězda v ČRo České Budějovice
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Blue Star už více než desetiletí patří k elitě české swingové revivalové scény společně s Melody Makers Ondřeje Havelky a The Swings. Má za sebou tři vydařená alba, spoustu koncertů doma i v zahraničí i spolupráci s populárními osobnostmi Jiřím Suchým, Jitkou Molavcovou, Alešem Cibulkou a řadou dalších.

Slunečnice, Dívka v modrém, Říkej mi to prosím potichoučku, Děkuji, bylo to krásné a mnohé jiné české šlágry ze zlatých časů swingů vkusně předvede Václav Marek and his Blue Star v českobudějovickém rozhlasovém studiu. Záznam koncertu budeme vysílat na státní svátek v pondělí 28. října.

Vstup na koncert Václava Marka and his Blue Star ve Studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice je volný, místenky budou k vyzvednutí v rozhlasové recepci hodinu před začátkem koncertu. Kapacita sálu je omezena.

Další informace i mnoho praktických tipů je k dispozici na webových stránkách budejovice.rozhlas.cz a na facebook.com/cbrozhlas.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

19:15 Památník Lidice: Prohlášení k uspořádání veřejné sbírky na restaurování Památníku dětských obětí války

Protože se k našemu rozhodnutí uspořádat veřejnou sbírku na restaurování Památníku dětských obětí vá…