Vandas: Muslimské modlení? Islám do naší země nepatří

10.08.2016 9:37

V Praze se dnes má uskutečnit modlitba muslimů, kteří tak chtějí údajně odsoudit terorismus páchaný tzv. Islámským státem. Součástí akce má být i účast muslimů na katolické mši. Podle organizátorů akce je jejím cílem dát najevo, že islám je mírové náboženství, které nemá s džihádisty nic společného.

Vandas: Muslimské modlení? Islám do naší země nepatří
Foto: Tomáš Vandas
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Předně je potřeba říct, že islám rozhodně není mírumilovným a láskyplným náboženstvím. Je to dobyvačná ideologie, která považuje všechna ostatní náboženství za nepřátelská a jejich nositele za bezvěrce.
 
Dnešní akci v Praze považuji za nevhodnou a provokační. Z mého pohledu, a věřím že i všech rozumně uvažujících lidí, islám do naší země prostě nepatří. Prosazuje něco, co není slučitelné s naší kulturou a tradicemi. I proto jsem již několikrát vyzval vládu premiéra Sobotky, aby připravila návrh zákona na rozpuštění všech organizací a spolků, které islám propagují. Je to jediná možnost, jak se ubránit stále vzrůstající agresivitě těch, kteří si chtějí podmanit Evropu.
 
Modlení nám nepomůže. Dnes se s námi chtějí modlit, zítra nám budou sekat hlavy. Odpovědí musí být jedině rázná a nekompromisní řešení.
 

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

10:04 ČEZ: Temelínské cyklobusy zahájily sezónu

Do práce v autobuse, zpátky domů na kole. Také letos mohou zaměstnanci elektrárny k dopravě do práce…