Vandas si prohlédl Duchcov. Je to změna k lepšímu, řekl

26.07.2016 9:45

Předseda Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomáš Vandas navštívil v pondělí severočeský Duchcov. Za přítomnosti radního města Jindřicha Svobody a zastupitele Miroslava Tomana si prohlédl i lokality, které byly za bývalého vedení města nechvalně proslulé špatnou bezpečností a koncentrací nepřizpůsobivých občanů.

Vandas si prohlédl Duchcov. Je to změna k lepšímu, řekl
Foto: DSSS
Popisek: Tomáš Vandas na návštěvě v Duchcově

„Musím konstatovat, že nové vedení města udělalo velký kus práce a bezpečnostní situace se zde velmi výrazně zlepšila. Nově opravené domy, silnice, bývalé ´ghetto´ se změnilo k nepoznání. Jsem rád, že k tomu svým dílem přispěla i DSSS,“ řekl Tomáš Vandas.
 
V rámci své návštěvy se lídr kandidátky DSSS v Ústeckém kraji pro podzimní krajské volby setkal i se starostou Zbyňkem Šimberou a zajímal se o připravované investiční projekty, které přinesou další zlepšení života obyvatel Duchcova. „Je to i návod pro občany, že volbou kandidátů naší strany se dají řešit problémy města a obce. Do podzimních krajských voleb jdeme s heslem: „Udělali jsme pořádek v Duchcově, zavedeme ho v celém kraji“, dodal Vandas
 
 
Duchcov na Teplicku zasáhla před třemi lety, po brutálním napadení manželského páru cikánskými násilníky, vlna protestních demonstrací, do kterých se zapojila i dělnická strana. V komunálních volbách v roce 2014 zde získala DSSS přes 13 procent hlasů, které znamenaly zisk tří zastupitelských mandátů. Při povolebních jednáních byla sestavena koalice mezi DSSS, socialisty a komunisty, kdy jedno místo radního získali právě Vandasovi Dělníci, a současně jim byla přidělena sekce bezpečnosti ve městě. Vznik této koalice znamenal obrovský poprask na politické scéně a z popudu premiéra Sobotky i rozpuštění duchcovské buňky ČSSD.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

11:46 Nadace ČEZ: V Pardubicích byly vysazeny tradiční odrůdy stromů

Lokalita U Trojice v Pardubicích prochází změnou. Byly zde vysazeny tradiční odrůdy ovocných stromů.…