Vánoční hlasy vokální skupiny TimbreTone rozezní sál rozhlasu

08.12.2016 16:53

Výborná vokální skupina TimbreTone nabídne radost z křehké krásy vícehlasého zpěvu při svém koncertu v pondělí 12. prosince ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Veřejná nahrávka začíná v 19 hodin.

Vánoční hlasy vokální skupiny TimbreTone rozezní sál rozhlasu
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Do světa krásného a podmanivého souzvuku vás uvedou Veronika Szutkowská (soprán), Tereza Rajnincová (mezzosporán), Jan Gabriel Szutkowski (tenor), Ondřej Vašata (baryton) a Adam Koubek (bas).

Skupina TimbreTone od svého založení v roce 2012 zaznamenala několik prestižních úspěchů v daném žánru, získala například bronzový diplom z mezinárodního a cappella festivalu Vocal Total v rakouském Grazu. Nejzřetelnějším milníkem v její dosavadní cestě je loňské mini album Joy´s Immortality natočené za asistence Mortena Vinthera ze slavné švédské a cappella sestavy The Real Group.

Adventní koncert mladého vokálního pětičlenného souboru TimbreTone zahrne vánoční koledy ve velmi působivém aranžmá (však se pásmo jmenuje „Vánoční hlasy“), ale i standardní repertoár včetně Ukolébavky Jezulátku. Výběrový záznam koncertu odvysílá Český rozhlas České Budějovice na Boží hod vánoční večer.

Vstup na veřejnou nahrávku je volný, místenky získáte ve vysílání Českého rozhlasu České Budějovice nebo v den koncertu v rozhlasové recepci v ulici U Tří lvů 1. Více informací se dozvíte na webu www.budejovice.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…