Vánoční koncerty v Avionu na přání!

27.12.2013 8:54

Již dnes, 27. prosince, se všechny obchody ostravského Avion Shopping Parku opět otevřou veřejnosti a návštěvníci se mohou těšit na spoustu povánočních slev.

Vánoční koncerty v Avionu na přání!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vánoční ozdoba

Ale čeká je i něco více! ,,Před Vánocemi jsme vyhlásili na facebooku anketu na téma, zda si lidé přeji zpestřit povánoční nakupování koncertem a pokud ano, kterého interpreta by si přáli. Vyhráli hned dva zpěváci, a tak jsme se rozhodli, že uskutečníme koncerty oba,“ komentuje nadcházející velké akce Kateřina Ježková, ředitelka Avion Shopping Parku v Ostravě. V pátek 27. prosince od 17 hodin rozjede v Avionu svou velkou show čerstvý nositel Českého slavíka v kategorii Objev roku – Adam Mišík. Talentovaný mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka, herec filmů a televizních seriálů (Kráska v nesnázích, Život je ples, Cesty domů apod.), zpěvák, skladatel a především vycházející velká hvězda zde představí repertoár ze své první plánované sólové desky. Během koncertu nebude chybět ani aktuální hit Tvoje světy.

O den později, 28. Prosince od 18.00 zavítá do tohoto ostravského obchodního centra jeden z nejhranějších českých umělců v rádiích – David Deyl. Sběratel hudebních cen, sympatický mladý muž a především vynikající zpěvák a skladatel představí v Avinu repertoár ze svých úspěšných desek. Během hodinu trvajícího koncertu nebude chybět ani aktuální nový hit Snům se neubráním, který patří mezi nejhranější nové singly v českém éteru.

Koncerty proběhnou na podiu vedle kavárny Coffeeshop Company.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…