Vánoční pozdrav z Paříže

07.11.2017 10:27

I letos jsme připravili vše pro to, aby sváteční chvíle s Vašimi blízkými byly ještě příjemnější! Přijďte si k nám osladit sváteční dobu.

Vánoční pozdrav z Paříže
Foto: Paul
Popisek: Vánoční inspirace z Pekařství Paul

Křehké makronky (více ZDE) splní hned dva účely - kromě toho, jak jsou lahodné a doslova se rozplývají na jazyku, také krásně vypadají a na slavnostním stole budou působit nádherně!

Letos můžete vyzkoušet novinky z limitované adventní nabídky - mini makronky pralinkové, čokoládovo-pomerančové a nebo s chuťí mexické čokolády.

Zastavit se v předvánočním shonu a užít si chvilku klidu a sladkého odpočinku můžete ve společnosti křupavého Croissantu s lískooříškovým krémem (více ZDE), ozdobeného hoblinkami z čokolády. A na zahřátí si k němu dejte lahodné Čokoládové latté.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…