Vánoční stromy z Ralska opět míří do dětských domovů na Liberecku

02.12.2017 21:49

„Jde o tradiční předvánoční akci, kterou nabízíme dětským domovům od roku 2006, většinou chtějí stromky pro každou „rodinku,“ tedy skupinu dětí, a jeden strom do společných prostor. Většinou jde o borovičky, tedy dřevinu, která na území Ralska dominuje,“ uvedl ředitel VLS v Mimoni Roman Vohradský.

Vánoční stromy z Ralska opět míří do dětských domovů na Liberecku
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Vánoční stromky z bývalého vojenského újezdu domovům již tradičně státní lesnický podnik nabízí zdarma i s dovozem. Většinu stromků již lesníci rozvezli, aby si s nimi děti užily celý advent i Mikuláše.

Vánoční stromky z divize VLS v Mimoni tak letos zkrášlují Vánoce dětem z domovů ve Frýdlantu v Čechách, Hamru na Jezeře, Liberci, České Lípě, Semilech, Dubé – Deštné, ale i v Jablonném v Podještědí a v Krompachu. Vedle toho se objeví také ale v základních a mateřských školách v kraji – mimo jiné v mimoňských mateřinkách Mírová a Letná, i v MŠ Ralsko, stejně jako v tamní základní škole.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…