Ve Speciálu Martina Veselovského se utkají volební lídři nejsilnějších stran

03.10.2013 19:35

Radiožurnál přináší exkluzivní debatu lídrů volebních krajů sedmi nejsilnějších stran. V pátek 4. října od 12.30 proti sobě v předvolebním Speciálu Martina Veselovského zasednou zástupci těch stran, které podle průzkumů volebních preferencí mají reálnou šanci zasednout v parlamentu.

Ve Speciálu Martina Veselovského se utkají volební lídři nejsilnějších stran
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Ze studia na Vinohradech se v přímém devadesátiminutovém přenosu představí Vojtěch Filip z KSČM, Pavel Bělobrádek z KDU-ČSL, Martin Pecina z SPOZ, Lubomír Zaorálek z ČSSD, Miloslava Němcová z ODS, Karel Schwarzenberg z TOP 09 a Andrej Babiš z ANO.

Hosté pořadu byli vybráni na základě příslušných pravidel předvolebního vysílání Českého rozhlasu, jejich znění naleznete zde.
Další debata celostátních lídrů je na programu 25. října, tedy v samotný den voleb. Přímý přenos skončí ve 13:59, minutu před otevřením volebních místností. 

Kromě debat lídrů vysílá Radiožurnál také volební speciály nad aktuálními tématy, jejichž pořadí Český rozhlas vybral ve veřejném losování. Odehrávají se vždy v úterý a ve čtvrtek od 17 hodin, poslední debata se uskuteční 24. října.

Přímý přenos z debaty je možné sledovat také na www.radiozurnal.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…