Vedení ČEZ opouští výrobní ředitel Vladimír Hlavinka

25.01.2013 12:24

Člen představenstva ČEZ a ředitel divize výroba Vladimír Hlavinka se rozhodl odejít ke konci ledna z vedení ČEZ i představenstva. Do konce měsíce bude oznámeno, kdo bude pověřen vedením divize. Vladimír Hlavinka však neodchází z ČEZ zcela, nadále v ČEZ bude působit jako poradce generálního ředitele.

Vedení ČEZ opouští výrobní ředitel Vladimír Hlavinka
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

„Hlavní dlouhodobé strategické iniciativy divize se podařilo naplnit. Jaderné elektrárny ČEZ po investičních akcích dosahují rekordních výrob a daří se plnit strategické iniciativy Bezpečně 15 TWh pro Temelín a 16 TWh pro Dukovany. Probíhající komplexní obnovou elektrárny Prunéřov je završen projekt obnovy uhelných elektráren ČEZ, který začal před 6 lety. Je to nejvhodnější moment, jak uzavřít tuto manažerskou kapitolu,“ řekl ke svému rozhodnutí Vladimír Hlavinka.

„Rozumím jeho rozhodnutí a patří mu poděkování za odvedenou práci. Podařilo se mu naplnit dlouhodobé strategické úkoly, které před ním stály. Divize výroba je stabilizována se zavedeným systémem řízení a jsou rozběhnuty rozvojové projekty jak u jaderných, tak i klasických elektráren. Jde o nejvhodnější čas, pokud se rozhodl ke změně,“ komentoval tento krok Daniel Beneš, předseda představenstva a generální ředitel ČEZ.

Ladislav Kříž, mluvčí ČEZ

reklama

autor: ČEZ

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…