Vedení Jihočeského kraje se sešlo se zástupci měst a obcí Jindřichohradecka

13.02.2016 12:27

V úterý 9. února se uskutečnilo v kinosále Kulturního domu Střelnice setkání členů Rady Jihočeského kraje s představiteli obcí Jindřichohradecka.

Vedení Jihočeského kraje se sešlo se zástupci měst a obcí Jindřichohradecka
Foto: Pocasi-volary.cz
Popisek: Letecký pohled na Jindřichův Hradec

Na začátku setkání všechny přítomné přivítal starosta města Jindřichův Hradec Stanislav Mrvka. Úvodního slova se ujal hejtman Jiří Zimola, který nastínil také program celého setkání a popřál účastníkům vše dobré. První náměstkyně hejtmana Ivana Stráská informovala o politice Jihočeského kraje v oblasti sociálních věcí a zdravotnictví a dotačním řízení 2016.

Aktuální informace z oblasti regionálního rozvoje podal náměstek hejtmana Jaromír Slíva a z oblasti ekonomiky, financování a přezkumu obcí radní Jaromír Novák.

Aktuální informace z oblasti dopravy a silničního hospodářství na území Jihočeského kraje poskytl radní Antonín Krák. Přítomní se od radního Tomeše Vytisky dozvěděli novinky a zajímavosti z oblasti školství, mládeže a sportu. Pro starosty nejzajímavější byla bezesporu problematika odpadového hospodářství, o které hovořila členka rady Hana Rodinová. Ta se zabývala mimo jiné spoluprací s kolektivními systémy, Plánem odpadového hospodářství Jihočeského kraje a změnou Plánu rozvoje vodovodů a kanalizací Jihočeského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…