Veeam oznamuje první ročník světové konference VeeamON

19.08.2014 22:24

The World’s Premier Data Center Availability Event

Veeam oznamuje první ročník světové konference VeeamON
Foto: red
Popisek: Veeam, inovativní poskytovatel ochrany pro moderní datacentra

Hlavními řečníky budou Alexis Ohanian, podnikatel a spoluzakladatel sociální sítě Reddit, a CEO společnosti Veeam, Ratmir Timashev;
mezi platinové sponzory konference patří Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp a VMware

Veeam® Software, inovativní poskytovatel řešení, která přinášejí dostupnost pro moderní datacentra (Availability for the Modern Data Center™), dnes oficiálně oznamuje konání konference VeeamON: The World’s Premier Data Center Availability Event, která se uskuteční 6–8. října v hotelu Cosmopolitan v Las Vegas. Během tří dnů má společnost Veeam naplánováno množství aktivit zahrnujících přednášky, vystoupení předních expertů v oboru, podrobných rozborů produktů Veeam, příklady úspěšných implementací od zákazníků či interaktivní expo lounge.

Na VeeamON se očekává účast více než tisícovky předních odborníků, zákazníků Veeam, partnerů a IT profesionálů, kteří budou mít možnost se jako první dozvědět, jak poskytnout nepřetržitou dostupnost dat (Always-On Business™). K platinovým sponzorům, kterými jsou Cisco, HP Storage, Microsoft, NetApp a VMware, se přidá více než dvacítka stříbrných a zlatých sponzorů, a to včetně CDW, Ingram Micro Inc. nebo Arrow Electronics Inc.

„VeeamON je první akcí zaměřenou na dostupnost datacenter. Cílem je sdružit dohromady názorové lídry, experty z oboru a IT profesionály z celého světa, aby se dozvěděli více o posledních novinkách v technologiích pro dostupnost moderních datacenter,“ popisuje konferenci Ratmir Timashev, CEO společnosti Veeam. „Nová éra moderních datacenter přináší i nové výzvy. S naším připravovaným řešením Veeam Availability Suite™ v8, které bude dostupné do konce roku 2014, zvládneme to, co zastaralé systémy pro ochranu a zálohování dat nemohou nikdy dosáhnout. Veeam poskytuje dostupnost pro moderní datacentrum, aby tak umožnil non-stop provoz. Poprvé v historii je možné dosáhnout časů a bodů obnovy (RTPO™), které jsou nižší než 15 minut, a to pro všechny aplikace a data. VeeamON nám umožní spojit se přímo se zákazníky, partnery a lídry v oboru a společně tak objevovat nové výzvy, které moderní datacentra přinášejí, a zároveň přinášet jejich řešení.“

Timashev na konferenci vystoupí společně s Alexisem Ohanianem, podnikatelem a spoluzakladatelem sítě Reddit, která patří mezi top 50 webů v USA. Ohanian je nyní členem představenstva Reddit a aktuálně se zaměřuje na vyhledávání a investování do společností, jež odpovídají jeho modelu: „dělat něco, co lidé milují, a dělat svět lepší“.

Konference se jako mluvčí, přednášející a moderátoři zúčastní i přední analytici ze společností Gartner, Forrester Research a Enterprise Strategy Group (ESG).
„Je nemožné představit si moderní datacentrum bez virtualizace a je jedno, zdali se jeho infrastruktura nachází na půdě korporace, SMB či u cloud providera,“ říká Jason Buffington, senior analytik ve společnosti ESG. „Ne náhodou jsou nyní požadavky na dostupnost a ochranu dat nejvyšší v historii. Společnost Veeam je dobře známá díky svým inovacím, takže jsem velice rád, že mohu být součástí konference VeeamON 2014, kde se sejde takové množství expertů na dostupnost a ochranu dat.“

„Veeam je klíčovou součástí naší DR strategie a našeho úspěchu. Opravdu nás těší, že můžeme být součástí konference VeeamON,“ říká William Dalton, IT ředitel ve společnosti TrendMicro. „Těšíme se, že se připojíme k týmu Veeam a k našim společným zákazníkům, abychom sdíleli zkušenosti a získali náhled na to, jak řešení Veeam dostávají slibu na nepřetržitou dostupnost datancenter.“
Účastníci VeeamON si mohou vybrat ze 3 obsahových programů – technického, business a partnerského – a z více než 55 přednášek. Programy budou zaměřené na trendy v oblasti rozvojových trhů, výhledy v rámci odvětví, rozbory produktů, „best practices“ atd. Veeam také nabídne praktické demonstrace, školení a možnost získání certifikace:
•    Veeam Certified Engineer (VMCE):  Podrobný technický kurz, který poskytuje rozsáhlé informace o řešeních Veeam a zajišťuje, že inženýr má dostatečné znalosti a úroveň expertzy, aby byl schopen správně navrhnout, implementovat a nakonfigurovat řešení Veeam Software. Účastníci VeeamON 2014 jsou oprávnění získat značné slevy na VMCE kurzy (viz ceník níže) a vouchery ke zkouškám na VMCE certifikaci.

•    Veeam Lab Warz: Tato soutěž, která proběhne v rámci VeeamON 2014, je založená na individuální znalosti Veeam technologií z praxe a best practices. Zveme inženýry a IT profesionály, aby se zúčastnili Veeam Lab Warz. Vítěz souboje si domů odnese peněžní výhru 10 000 dolarů a ocenění nejlepší Veeam inženýr na světě.

„Jako zlatý Veeam Cloud Provider se těšíme na VeeamON z obchodních i technických důvodů,“ říká Matthew Chesteron, CEO OffsiteDataSync. „Společnost OffsiteDataSync zaznamenala značný úspěch díky spolupráci se společností Veeam a díky poskytování řešení pro dostupnost offsite datacenter. Rádi jsme se stali sponzory akce a rádi vezmeme vybrané účastníky VeeamON na tour do datacentra naší společnosti v Las Vegas.“

Registrace je nyní možná online na odkazu http://go.veeam.com/veeamon. Běžná 3-denní registrace stojí 599 USD, cena zahrnuje jídlo a vstup na VeeamON 2014 Party v úterý 7. října. Spolu s touto registrací mohou účastníci získat VMCE kurz se slevou za 650 USD. Kurzy se uskuteční v rámci konference v datech 7, 8. a 9. října. Účastníci také získají voucher na pozdější zkoušku VMCE certifikace, za kterou již nebudou platit žádný další poplatek.

Pro aktuální informace o VeeamON sledujte na Twitteru @Veeam a hashtag #VeeamON2014 stejně jako oficiální web akce zde http://go.veeam.com/veeamon.

O společnosti Veeam:

Veeam® poskytuje řešení, které zajišťuje kontinuální provoz moderního byznysu (Always-on-BusinessTM) a nepřetržitou dostupnost moderních datacenter (Availability for the Modern Data Center™). Řešení umožňují dosáhnout hodnot RPTO™ nižších než 15 minut pro všechny aplikace a data. Veeam zná výzvy, které přináší požadavky organizací na neustálou dostupnost a kontinuální provoz, a dokáže jim vyhovět pomocí řešení poskytujícího rychlou obnovu, zabránění ztrátě dat, ověřitelnou ochranu, vylepšení dat a kompletní transparentnost. Řešení Veeam Backup & Replication™ ovlivňuje technologie moderních datacenter včetně VMware vSphere, Microsoft Hyper-V, NetApp storage, a HP 3PAR StoreServ a StoreVirtual Storage, a pomáhá organizacím splňovat hodnoty RPTO, šetřit čas, zbavovat se rizik a výrazně snižovat kapitálové a provozní náklady.

Sada Veeam Availability Suite™ poskytuje všechny výhody Veeam Backup & Replication spolu s pokročilým monitoringem, reportingem a plánováním zálohovací infrastruktury. Sada Veeam Management Pack™ pro System Center je nejkomplexnějším, nejvíce intuitivním a inteligentním rozšířením pro správu infrastruktury (app-to-metal) Hyper-V a vSphere. Nabízí také monitoring, reporting pro Veeam Backup & Replication. Program Veeam Cloud Provider program (VCP) nabízí flexibilní měsíční a permanentní licence, aby vyhověl potřebám poskytovatelů hostingu, řízených služeb a cloudu. Program VCP spojuje v současnosti na 5000 partnerů z řad poskytovatelů služeb po celém světě.

Veeam byl založen v roce 2006 a v současné době má přes 25 000 ProPartnerů a více než 111 500 zákazníků po celém světě. Globální centrála společnosti se nachází v Baaru ve Švýcarsku, další pobočky má společnost Veeam po celém světě. Více informací naleznete zde: http://www.veeam.com/cz/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…