Veletrh iKariéra přivítá přes sto padesát firem

14.03.2017 15:14

Celkem 157 tuzemských i zahraničních firem se 29. března přestaví studentům Českého vysokého učení technického v dejvickém kampusu v rámci dalšího ročníku veletrhu iKariéra. Společnosti se budou prezentovat v budovách Fakulty elektrotechnické, Fakulty strojní, Fakulty informačních technologií, Fakulty stavební a v Národní technické knihovně.

Veletrh iKariéra přivítá přes sto padesát firem
Foto: ČVUT
Popisek: ČVUT

Pro letošní ročník kladou organizátoři velký důraz na doprovodný program. Jeho součástí budou konzultace profesních životopisů, přednášky zástupců firem a externích prezentujících.

Veletrh iKariéra každoročně navštíví na ČVUT přes 5 000 studentů, kteří tak dostávají příležitost poznat své potenciální zaměstnavatele zblízka. Zájem firem o takováto setkání roste, oproti loňskému roku se počet vystavujících společností zvýšil o jedenáct. „Letos jsme museli i spoustu firem odmítat kvůli kapacitě, která se zaplnila koncem loňského roku,“ popisuje zájem firem o studenty koordinátorka projektu Markéta Jílková.

Snahu zaujmout talentované studenty dokazují i aktivity na stáncích jednotlivých firem. Chybět nebudou odpočinkové zóny, modely aut, stavební buňka a další lákadla. Společnosti často volí jako komunikační prostředek soutěže, kterými prověří znalosti studentů daného oboru.

Veletrh pracovních příležitostí iKariéra na ČVUT je součástí série pracovních veletrhů po celé České republice. Pořadatelem je studentská organizace IAESTE, která v České republice působí díky dobrovolné práci studentů.

Více informací najdete na http://www.veletrhy.ikariera.cz/cvut

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…