Velkolepá vodní show z New Yorku v centru Prahy

05.10.2014 7:33

Nevšední zážitek pro širokou veřejnost nabídne velkolepá vodní show, která slavila úspěch u diváků v New Yorku. K vidění bude ve dnech 9. – 11. října v samotném srdci Prahy a to zcela zdarma u příležitosti prvního losování miliardářské loterie Eurojackpot v Čechách.

Velkolepá vodní show z New Yorku v centru Prahy
Foto: Konektor
Popisek: U příležitosti prvního losování loterie Eurojackpot v Čechách zažije Praha úchvatnou vodní show.

Představení slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny diváky. V prostoru mezi Palackého a Železničním mostem (na tzv. Náplavce) v Praze vznikne unikátní vodní projekční plocha o rozměru 1 000 metrů čtverečních. Ozvučení show bude zajišťovat velkolepá aparatura, kterou při svém koncertu využívala například i královna popu, zpěvačka Madonna. Diváci se mohou těšit na vodu stříkající do výšky pětipatrového domu, pestrobarevné projekce i monumentální hudební doprovod.

Od 10. října budou moci Češi vstoupit díky loterii Eurojackpot  poprvé v historii do klubu miliardářů. Možné výhry se vyšplhají až ke 2,5 miliardám. Díky této pompézní akci si tak budou moci všichni obyvatelé a návštěvníci Prahy alespoň na chvíli připadat jako opravdoví miliardáři.

Patnáctiminutová show využívá stejné množství vody, které je potřeba k naplnění 25metrového plaveckého bazénu. Kabely, hadice a potrubí využívané v rámci představení dohromady měří více jak 5 km, přičemž na převoz technického vybavení je potřeba až 30 kamionů.

Show se bude konat od čtvrtka 9. do soboty 11. října na Rašínově nábřeží v Praze, vždy v časech od 19:30, 20:30 a 21:30 a za každého počasí. Vstup je zcela zdarma!


 

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…