V zázemí restaurace DUNG LIEN bylo při kontrole, uskutečněné 25. 11. 2016 na podnět SZPI, zjištěno, že zde zabíjeli, porcovali a skladovali kachny a patrně z nich následně připravovali pokrmy pro své hosty. Vše výše uvedené probíhalo bez předchozího schválení ze strany veterinárního dozoru, což je nepřípustné, navíc v nevyhovujících hygienických podmínkách.
Kromě 650 kg masa a kostí zde bylo přechováváno také osm živých kachen. Z tohoto důvodu předá SVS Úřadu městské části Praha – Libuš zároveň podnět pro podezření na týrání zvířat.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: Tisková zpráva
Nerostné bohatství na Ukrajině
Na CNN jste tvrdil, že Ukrajina již nerostné suroviny, které jsou na jejím území nevlastní, že je vlastní někdo jiný. Jak to víte? Myslíte, že tak na USA šije nějakou boudu, a proto došlo i k vyhrocení oné schůzky, kde se měla smlouva podepsat? A kdo je tedy podle vás vlastní?
Další články z rubriky

13:21 Ministerstvo zahraničí představuje brožuru Informační manipulace Kremlu
Svět stojí před důležitou výzvou. Informační manipulace, šířené záměrně s cílem ovlivňovat veřejné m…
- 12:55 Trvalý dopad prezidenta Trumpa na trh s kryptoměnami
- 10:17 České dráhy: Vlakem do Německa na jaře a v létě - sezónní pár vlaků EC z Prahy do Berlína a cestování jen s rezervacemi
- 8:54 Skupina ČEZ vydala Zprávu o udržitelnosti, poprvé podle evropských směrnic
- 7:23 Královéhradecký kraj: Zábavným dnem na Stezce korunami stromů v Janských Lázních poděkujeme pěstounům
- 22:08 Kancelář prezidenta republiky: Pražský hrad připomíná 80. výročí konce války výstavou válečných plakátů