Víkend na Kyčerce ve znamení řízků i pohárových soutěží!

04.02.2015 14:43

Pravá Valašská zima je tu a s ní i skvělé podmínky k lyžování ve Ski areálu SYNOT Kyčerka. O nadcházejícím víkendu zde navíc již pošesté startuje velmi oblíbená akce Pohár Kyčerka 2015.

Víkend na Kyčerce ve znamení řízků i pohárových soutěží!
Foto: Ski areál SYNOT Kyčerka
Popisek: Ski areál SYNOT Kyčerka

„Jedná se o obří slalom pro nejmenší lyžaře a co je nejdůležitější, je zdarma. Tím se vzhledem ke svému rozsahu řadí k unikátům mezi obdobnými typy závodů v celé republice. Jedinou podmínkou je pouze zakoupení jízdenky na malý vlek. Závod proběhne ve třech kolech, vždy v neděli, ve 13 hodin. Účastníci všech tří kol budou soutěžit o nové lyže,“ upřesnila za ski areál Andrea Matyščáková a doplnila, že děti narozené v letech 2003 – 2009, pro něž je závod určen, budou podle věku rozděleny do třech kategorií: Sněhuláčci, Eskymáčci a Sněženky a Machři. 

Osobní záštitu nad pohárovou soutěží převzal senátor Ivo Valenta.

Na místních sjezdovkách si však přijdou na své všichni milovníci lyžování. Leží zde více než půl metru sněhu a stále padá další. V provozu jsou téměř všechny vleky. Lyžuje se denně od 8 do 16 hodin, Úterky, čtvrtky a soboty jsou navíc určeny také pro milovníky večerního lyžování.

Víkendový pobyt na Kyčerce tentokrát zpestří také „řízkový víkend“, který organizuje hospoda Kyčerka. Voňavé speciality nabídne také znovu otevřená udírna, která leží přímo pod svahem.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu.

Samozřejmostí je půjčovna lyží a snowboardů, ski servis, několik možností občerstvení přímo u lyžařského svahu a bezplatné parkování. Zájemci o příjemné zimní zážitky se navíc mohou projít zimní přírodou na sněžnicích.

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: komerční tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…