Vinařství Víno Zlomek & Vávra boduje. V prestižní soutěži FESTWINE excelovalo hned pěti vzorky

01.06.2020 16:30

Rodinné vinařství Víno Zlomek & Vávra opět potvrdilo, že patří mezi skutečnou elitu v produkci vín. Z šesti zaslaných vzorků jich hned pětice získala ocenění v mezinárodní soutěži vín FESTWINE 2020. Jednalo se o jednu zlatou a čtyři stříbrné medaile.

Vinařství Víno Zlomek & Vávra boduje. V prestižní soutěži FESTWINE excelovalo hned pěti vzorky
Foto: Facebook / Víno Zlomek & Vávra
Popisek: Víno Zlomek & Vávra

Konkrétně excelovala tato vína:

  • Zweigeltrebe rosé pozdní sběr 2019- zlatá medaile
  • Pálava výběr z hroznů 2019- stříbrná medaile
  • Ryzlink rýnský výběr z bobulí  2019- stříbrná medaile
  • Tramín červený výběr z bobulí 2019- stříbrná medaile
  • Chardonnay výběr z hroznů 2019- stříbrná medaile

„Pro nás vždy byli a stále jsou nejdůležitější lidé. Primárně se tedy soustředíme na naše zákazníky. Často jsme se ale potýkali s dotazy, proč naše vína nepřihlásíme do soutěží. A tak jsme se již vloni rozhodli pro změnu a měli jsme velmi úspěšnou sezónu s řadou získaných ocenění. Letos jsme na tuto cestu navázali a účastníme se celkem osmi soutěží. FESTWINE byla první z nich a úspěch v ní nás upřímně těší,“ uvedl vinař Tomáš Vávra.

V důsledku pandemie koronaviru mají letošní soutěže jinou podobu, než bylo dosud zvykem. Soutěže jsou většinou odloženy na jiné termíny, případně se konají pouze za účasti odborné poroty. Neveřejný průběh tak měl i 16. ročník mezinárodní soutěže vín FESTWINE 2020. Slavnostní vyhlášení vítězů bylo dokonce zrušeno.

„Mrzí nás, že vzorky našich vín nemohla v rámci soutěže ochutnat i veřejnost a doufáme, že to našim příznivcům budeme moci v dohledné době vynahradit na jiných akcích. Získaná ocenění považujeme za úspěch celého našeho týmu. Současně jsou pro nás motivací a závazkem k další práci,“ doplnil vinař Libor Zlomek.

Vinařství Víno Zlomek & Vávra se letos účastní také dalších prestižních akcí, mezi nimi například největšího veletrhu vín v České republice – Wine Prague 2020.

Rodinné vinařství Víno Zlomek & Vávra je nejen ukázkou kvality produktů, které se těší oblibě u nás i za hranicemi, ale také tradice, rodinné soudržnosti a síly přátelství dvou rodin ze Slovácka.

V srpnu 2019 navíc vstoupilo do nové etapy své existence, když v Boršicích u Blatnice otevřelo nové vinařství. Přestože si tato společnost stále zachovává charakter rodinného vinařství ze slovácké vinařské podoblasti, při výrobě vína se teď může spolehnout na jedno z nejmodernějších výrobních zázemí v celé České republice.

Kromě toho je Víno Zlomek & Vávra exkluzivním dodavatelem vín do oblíbeného areálu Sklepy Mařatice.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

10:04 DPP hledá výrobce automatických vlaků a dopravního systému pro linky C a D pražského metra

Pro budovanou linku D a automatizaci stávající linky C Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) plánuje na…