Víno z Kobylí získalo tři ceny na prestižním gastronomickém veletrhu

24.04.2014 9:50

Celkem tři poháry získalo na 17. ročníku prestižního gastronomického veletrhu Víno a delikatesy v Praze, Víno z Kobylí. Moravské vinařství se prosadilo v konkurenci mnoha desítek soutěžících.

Víno z Kobylí získalo tři ceny na prestižním gastronomickém veletrhu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vinárna, ilustrační foto

V pražských Holešovicích se na tradiční gastronomické akci prezentuje až do pátku celkem 200 vystavovatelů, mezi kterými jsou kromě vinařství také pivovary a výrobci nejrůznějších pochutin. Výstavní plocha má 5 500 m2.

V soutěži vín porotci hodnotili celkem v 17 kategoriích. Víno z Kobylí uspělo ve dvou z nich. Zlatý pohár v kategorii červené víno tiché od 4 do 45 g zbytkového cukru si z Prahy odváží za Frankovku, 2011, pozdní sběr. Další úspěch slavilo moravské vinařství mezi tichými červenými víny do 4 g zbytkového cukru. Modrý Portugal, 2011, výběr z hroznů byl porotci oceněn stříbrným pohárem. Rulandské modré, 2011, výběr z hroznů poté získalo bronzový pohár. Víno z Kobylí se tak zařadilo na veletrhu Víno a delikatesy mezi sedm porotci nejvíce oceňovaných vinařství.  „Takový úspěch jsme nečekali, je to krásné ohodnocení práce našich zaměstnanců.,“ svěřila se vedoucí obchodního oddělení Víno z Kobylí Martina Hrnčiříková. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…