Vítězem show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT se stal excelentní pěvec Miroslav Sýkora!

09.12.2013 14:00

Čtvrtá řada show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT zná svého vítěze! Absolutním favoritem, který uchvátil Českou i Slovenskou republiku, se stal Miroslav Sýkora!

Vítězem show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT se stal excelentní pěvec Miroslav Sýkora!
Foto: TV Prima
Popisek: Čtvrtá řada show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT zná svého vítěze!

Během slavnostního finálového večera jsme viděli osm vystoupení těch nejtalentovanějších soutěžících letošní řady! Každý z nich byl něčím výjimečný, každý se pokusil zaujmout diváky svým nadáním po svém. A tak hvězdná porota - několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá, přísný Jaro Slávik i spravedlivý Leoš Mareš -  často nešetřila slovy chvály! Jejich hlasy byly ovšem jen doplňující, tentokrát neměly žádnou váhu, volba, kdo se stane vítězem, byla čistě na divácích. A ti také rozhodli!

Absolutním vítězem, který uchvátil diváky obou našich republik natolik, že mu během přímého přenosu velkého finálového večera poslali vůbec nejvíc sms hlasů a zajistili tak mimo jiné titul vítěz čtvrté řady show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT, se stal pětadvacetiletý pěvec Miroslav Sýkora!

Výhra absolutnímu vítězi Talentu zajistila kromě šeku na hotovost ve výši 50 000 Eur, zájezdů v hodnotě 350 000 Kč a automobilu také účast v britském Talentu, kde bude mít Mirek šanci předvést své vystoupení před nejdrsnějším porotcem všech talentových soutěží -  samotným Simonem Cowellem!

„Jsem rád, že jsem mohl divákům předvést, co můj hlas umí. Jsem šťastný tak, jako ještě nikdy v životě.  Chtěl bych moc poděkovat divákům za jejich hlasy a přízeň. Bez vás bych nevyhrál,“  říkal dojatý Miroslav Sýkora, vítěz čtvrté řady show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

11:27 Skupina České dráhy loni hospodařila s rekordním ziskem téměř čtyři miliardy

Konsolidovaný hospodářský výsledek Skupiny ČD před zdaněním dle Mezinárodních standardů účetního výk…