Vítězství ve čtvrtém duelu Prazdroje talentů si připsala kapela Mother’s Funkers

06.08.2014 18:54

Ve čtvrtém duelu zvítězila skupina Mother’s Funkers a je o krůček blíže ke svému vysněnému cíli. Naopak s nadějí vystoupit na Pilsner Festu* se loučí kapela L’RU. V pátém duelu se fanoušci mohou těšit na popový souboj dvou pražských kapel MooF a Mono Love, který se uskuteční na nádvoří plzeňského pivovaru 7. srpna. Večer doplní Bára Zemanová se svojí pop-rock’n’rollovou skupinou.

Vítězství ve čtvrtém duelu Prazdroje talentů si připsala kapela Mother’s Funkers
Foto: red
Popisek: Plzeňský Prazdroj

Poslední červencový čtvrtek ovládla skupina Mother’s Funkers, která nedala svému sokovi šanci a postupuje do zářijového finálového hlasování. Celý čtvrtý duel se nesl v příznivé atmosféře a v návštěvnosti překonal zatím všechny předešlé. Podpořit svoje oblíbence a zavzpomínat na staré rockové časy se skupinou Turbo přišlo více jak tři tisíce fanoušků.

V dalším, v pořadí již pátém duelu, se 7. srpna v 19.00 hod na nádvoří Plzeňského Prazdroje utkají dvě popové kapely MooF a Mono Love. Fanoušci mohou pro svého favorita hlasovat na www.pilsnerfest.cz následujících šest dní po odehrání duelu. Závěrečné hlasování o celkového vítěze proběhne od 3. do 14. září.

Po duelu již tradičně následuje koncert, tentokráte se představí Bára Zemanová & BAND. Tato mladá zpěvačka se proslavila díky třetí řadě SuperStar a rozhodně nepatří mezi hvězdičky, které by ihned po televizní show zhasly. Na svém kontě má již dvě úspěšné desky, které sklidily úspěch jak u fanoušků, tak i u hudebních kritiků.

Pražská kapela MooF je charakteristická popem, jazzem a R’n’B. Americký časopis Found tento styl hudby nazývá „Elevator music“. Tato pětičlenná partička muzikantů odehrála od roku 2012 několik koncertů a jejich fanouškovská základna se s každým novým vystoupením rozrůstá.

Mono Love je pražská popová kapela, která má své počátky v roce 2005. Skupina se však naplno rozjela až v roce 2013, kdy natočila své EP „Ordinary Hero“ a v roce 2014 singl „SUN“. Skupinu tvoří čtyři mladí hudebníci Romario s elektrickou kytarou, baskytarista eLTea, bubeník Paul Wild a frontmanem kapely je Dave se svým charismatickým hlasem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…