Vláda: Čísla, fotografie i výsledky práce koalice ČSSD, ANO 2011 a KDU-ČSL

10.11.2017 8:14

Odbor komunikace Úřadu vlády ČR připravil v pořadí již čtvrtou informační brožuru, do které zařadil údaje o činnosti, zajímavá čísla i fotomomenty z funkčního období koaliční vlády ČSSD, ANO 2011 a KDU-ČSL.

Vláda: Čísla, fotografie i výsledky práce koalice ČSSD, ANO 2011 a KDU-ČSL
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova Strakovy akademie

Cílem dokumentu je na několika málo stranách přiblížit širší veřejnosti čtyřletou práci vlády premiéra Bohuslava Sobotky, její výsledky a přijatá opatření a v neposlední řadě připomenout prostřednictvím fotografií některé zajímavé momenty vládní práce.

Informační brožura bude zaslána do vybraných knihoven, bude k dispozici veřejnosti nejen na recepci Úřadu vlády ČR v Praze na Nábřeží Edvarda Beneše, ale také v elektronické podobě na webových stránkách Úřadu vlády ČR (ZDE).

Předchozí tři brožury vydal Odbor komunikace v letech 2014, 2015 a 2016. Byly publikovány vždy v rámci termínu příslušné roční bilance fungování vlády B. Sobotky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…