Vlastní papírovou pohlednici pošlete také přes mobil

28.02.2015 19:25

Česká pošta spustila pilotní fázi nové mobilní aplikace PohledniceOnline. Díky ní může nyní kdokoli s chytrým telefonem poslat libovolnou fotografii, která bude příjemci zaslána ve formě klasické papírové pohlednice.

Vlastní papírovou pohlednici pošlete také přes mobil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pošta, ilustrační foto

Česká pošta přichází s projektem, který kombinuje moderní technologie s klasickou formou pohlednic. Aplikace, která je zdarma ke stažení do systému Android a v nejbližší době bude zpřístupněná také pro uživatele systému iOS, umožní poslat obrázek či fotografii spolu s vlastním textem. Při jeho psaní si může klient vybrat ze čtyř přednastavených barev, typů a velikosti písma. Rub i líc pohlednice si tak zákazník určuje sám, může si zvolit i její velikost. K tisku a distribuci dochází následující pracovní den po doručení platby za pohlednici. Lhůta pro doručení je stejná jako u klasického poslání pohledu. Jednu pohlednici lze odeslat až na 10 adres najednou.

Cena služby zaslání pohlednice kamkoli v České republice se Zákaznickou kartou České pošty vychází na 23 korun za formát běžné A6, stejně jako u rozměru dlouhé DL. 25 korun zaplatí zákazník za velkou A5. Platbu provede zákazník prostřednictvím své platební karty. Proces platby je stejný jako při nákupu přes různé e-shopy.

Nová aplikace České pošty představuje možnost individuálního posílání pohlednic s libovolným vlastním motivem z jakékoli země světa. Propojení stále více užívaných aplikací s klasickou podobou pohledu je zvýšení standardu pro klienty, kteří tímto způsobem mohou poslat motiv, který na klasických pohlednicích zákazník nemusí najít.

V rámci pilotního projektu aplikace PohledniceOnline mohou její uživatelé zasílat své připomínky, tipy a nápady na adresu mobilniaplikace@cpost.cz. Připomínky budeme průběžně vyhodnocovat a na jejich základě připravíme aktualizovanou verzi aplikace do ostrého provozu.

Pro zájemce o zaslání pohledů přes mobilní aplikaci zpřístupňujeme speciální kód. Po jeho zadání do aplikace bude odesláno prvních tisíc pohlednic zdarma. Platnost kódu je do vyčerpání limitu tisícovky poslání pohlednic. Každý uživatel může odeslat jednu nebo více pohlednic, záleží pouze na jeho rychlosti, než bude počet tisícovky přístupů v rámci kódu vyčerpán.

Kód pro možnost zaslání první tisícovky pohlednic zdarma: 5687-JUSK-7854

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká pošta

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…