VoZP přeje všem svým klientům do roku 2015 hlavně mnoho zdraví

30.12.2014 12:53

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR přeje jménem svého generálního ředitele MUDr. Karla Šteina všem svým klientům především mnoho zdraví a osobní spokojenosti v rodinném a pracovním životě do nového roku 2015.

VoZP přeje všem svým klientům do roku 2015 hlavně mnoho zdraví
Foto: red
Popisek: Vojenská zdravotní pojišťovna

Je potěšitelné, že i v roce 2014 zůstala VoZP ČR nejdynamičtěji se rozvíjející českou zdravotní pojišťovnou a již začátkem příštího roku přivítá svého sedmisettisícího pojištěnce ve svých řadách. Není to náhoda, neboť jméno VoZP ČR je díky péči o své klienty v široké veřejnosti známé jako synonymum včasné, bezpečné a širokospektrální zdravotní péče s využitím nejmodernějších metod léčby, které poskytuje a proplácí potřebným pojištěncům bez omezení a zbytečných průtahů.

Největší hodnotou pro všechny pracovníky VoZP ČR je zdravý a spokojený klient, klient, který se za všech okolností, jež život přináší, může bez obav spolehnout na včasnost a profesionalitu přístupu k léčbě s ohledem na požadavky a zázemí klienta tak, aby jeho návrat do běžného života proběhl bez komplikací. VoZP ČR bude také v roce 2015 sledovat vývoj v moderní medicínské technice a nových postupech léčby závažných onemocnění a ty, které se osvědčí, poskytne opět jako první svým pojištěncům. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…