Vojenské lesy a statky: Hlasujte pro Stavbu s vůní dřeva

15.07.2017 10:41

Soutěž Stavby s vůní dřeva podporuje zájem studentů o dřevo jako o obnovitelný stavební materiál. Proto soutěž podporují také Vojenské lesy a statky společně s Lesy ČR a ministerstvem zemědělství.

Vojenské lesy a statky: Hlasujte pro Stavbu s vůní dřeva
Foto: vls.cz
Popisek: Vojenské lesy a statky ČR, s. p. - logo

Do letošního ročníku architektonického klání se přihlásilo 66 studentů s 50 soutěžními díly. Jejich díla bude již tradičně hodnotit odborná porota, tento rok poprvé však své favority může vybírat také široká veřejnost v internetovém hlasování ZDE. Každý, kdo se zapojí do hlasování v obou soutěžních kategoriích „Návrhy dřevěných konstrukcí“ i „Návrhy dřevěných staveb,“ a k tomu zodpoví jednoduchou soutěžní otázku, může vyhrát sadu dřevěných módních doplňků od společnosti Desles.

Hlasovat je možné celé léto až do 3. září. Vítěze odborné poroty, široké veřejnosti i partnerů soutěže oznámí organizátoři na slavnostním vyhlášení 12. září v Brně.

Soutěž vyhlašuje Nadace dřevo pro život, jejímž posláním je podporovat dřevo jako naši významnou obnovitelnou surovinu. Ve svých projektech veřejnosti ukazuje, že se nemusí o české lesy bát. „Naši lesníci se o ně dobře starají a plochy porostlé lesem i zásoba dříví v lesích přibývá,“ zdůrazňuje šéfka projektu Stavby s vůní dřeva Lenka Trendová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

11:11 Fine Gusto Nature: Sušené maso z Česka putuje do několika armád Evropy, ale i na Ukrajinu

Český výrobce sušeného masa Fine Gusto Nature je jedním z největších producentů sušeného masa ve stř…