Volkswagen osobní povede Daniel Harant

18.09.2014 15:00

Novým vedoucím divize Volkswagen osobní vozy společnosti Porsche Česká republika s.r.o. bude od 22. září 2014 Daniel Harant.

Volkswagen osobní povede Daniel Harant
Foto: red
Popisek: Volkswagen

Ing. Daniel Harant přichází do vedení divize Volkswagen osobní vozy ze společnosti AAA Auto, kde více než tři roky zastával pozici ředitele prodeje.  

 "Stát se součástí tak úspěšné, silné a obdivované značky, jako je Volkswagen, je pro mě obrovskou motivací a závazkem zároveň. Mým cílem je silnou pozici značky na českém trhu ještě více upevnit, a to nejen prostřednictvím vyšších prodejů. Stejně intenzivně se chci zaměřit i na zkvalitňování služeb zákazníkům a rozvoj prodejní sítě," říká Daniel Harant.

 V průběhu své předchozí kariéry Daniel Harant působil v řadě vedoucích funkcí v automobilovém průmyslu. Svojí profesionální dráhu zahájil u společnosti CAC Leasing (Unicredit Leasing), poté se stal výkonným ředitelem pro značky Jaguar a Land Rover u importéra AMT Group, odkud odešel na pozici obchodního ředitele pro značky BMW a MINI u BMW Group CZ. Od roku 2011 až do současnosti zastával pozici ředitele prodeje u společnosti AAA Auto.

 "Jsme rádi, že v týmu Porsche ČR můžeme uvítat profesionála s bohatými zkušenostmi v automobilovém průmyslu. Jeho hlavním úkolem bude implementovat vytyčenou dlouhodobou strategii a posilovat pozici značky Volkswagen osobní vozy na českém trhu," uvedl Vratislav Strašil, generální ředitel Porsche Česká republika.
 
 Daniel Harant je absolventem podnikatelské fakulty Vysokého učení technického v Brně. Mezi jeho záliby patří běh, lyžování a golf.
 
 Volkswagen je největším dovozcem osobních vozů do ČR. Za osm měsíců letošního roku dokázal zvýšit svůj odbyt meziročně o 21 % na 12 040 registrovaných vozů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…