Volkswagen zahájil předprodej modernizovaného modelu Polo

16.02.2014 9:02

Volkswagen zahájil na českém trhu předprodej modernizované modelové řady Polo. Novinka v segmentu malých vozů se představí začátkem března na Ženevském autosalonu. První vozy budou zákazníkům na českém trhu dodány na přelomu dubna a května. Ceny začínají již od 289 900 Kč.

Volkswagen zahájil předprodej modernizovaného modelu Polo
Foto: red
Popisek: Volkswagen

Výrazně modernizovaná modelová řada Polo je na českém trhu nabízena se třemi zážehovými a jedním vznětovým motorem ve dvou výbavových liniích Comfortline a Highline. Nové Polo s litrovým tříválcem o výkonu 55 kW (75 k) si mohou zákazníci objednávat v pětidvéřové verzi s výbavou Comfortline již od 289 900 Kč.

 Bohatá sériová výbava nového modelu Polo Comfortline zahrnuje mimo jiné manuální klimatizaci, rádio Composition Colour s 5" barevným dotykovým displejem, přehrávač CD/MP3, palubní počítač Medium, kůží obšitý volant, hlavici řadicí páky a madlo ruční brzdy, loketní opěrku, multikolizní brzdu a 15" ocelová kola.

 Nové Polo ve výbavě Highline lze pořídit již od 337 900 Kč v kombinaci s motorem 1.2 TSI o výkonu 66 kW (90 k). Oproti výbavové linii Comfortline získá zákazník navíc automatickou klimatizaci Climatronic, mlhové světlomety s funkcí statických světel pro odbočování, systém rozpoznávání únavy řidiče, kůží obšitý multifunkční volant, textilní koberečky a komfortní sportovní sedadla.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…